sitinordiana

#sitinordiana

Payung jela gambar ni
•
•
#repost From @rayyan_nakhaie2 •
•
#rayyannakhaie #sitinordiana #cute #fans #justsupporter #khaibahar #zoeyrahman #sitinordianafc #stayathome #kitajagakita #terusmencintai #satukanrasa #supporters #comel
16 hours ago
Sayang kanda dinda ❤🌹❤🌹
#khainana #khaibahar #sitinordiana #satukanrasa
9 hours ago
AIDILFITRI CHEETA 💞
Sejuk Mata Memandang Rozitachewan & keluarga dengan Hijau Sedondon". Aaisyah Comel 😍😍 ____________
#raya #ramadhan
#sitinordiana #aliffsatar #mirafilzah #khaibahar94 #neelofa #ctdk #zizanrazak #sepahtureunionlive
#dramafilemnovelmalaysia
2 days ago
Repost @negerifm
. 
Bersempena Hari Raya Aidilfitri, dengarlah gandingan DJ Syafiq dan DJ Alin Anje dalam rancangan Busking Raya NEGERIfm bersama-sama tetamu jemputan, @ nizamlaksamana3011 @ sitinordiana dan @ arajohari pada malam ini jam 9:30 malam. Jangan lupo dongar yo... ⁣
⁣
#SinarkanSyawal ⁣
#34Stesen1Suara⁣
#NEGERIfm⁣
#KomunikasiKita
.
#sitinordiana
9 hours ago
comelnyaa mader 😍😍 suka la tengok mader pakai pink kiut sangat!! macam budak sekolah😂😂❤ walaupun mader tak pandang camera, masih terserlah kecantikan tu😚❤❤
.
#sitinordiana #kaknana #riuhrayasuria #eidmubarak #selamathariraya
a day ago
This year mader yelow lah 💛
.
#sitinordiana
a day ago
My lovely ♡
.
#sitinordiana
a day ago
Salam Ramadan gais ...semoga semuanya sihat dan sentiasa ddlm peliharaan Allah hendaknya 🤲🤲🤲 ❤🌹❤🌹
#khainana 
#khaibahar 
#sitinordiana 
#satukanrasa 
#ramadhankareem 
#doayangbaikbaik
8 days ago
AIDILFITRI ALIF SATAR 💞
Hitam Menawan Alif Satar & Keluarga. 
___________
#raya #ramadhan
#sitinordiana #alifsatar #mirafilzah #khaibahar94 #neelofa #ctdk #zizanrazak #sepahtureunionlive
#dramafilemnovelmalaysia
2 days ago
🌹 بِسۡمِ اللهِ الرَّحۡمٰنِ الرَّحِيۡمِ
Dah macam adik ngan kakak 🥰💙
.
Bila Mama dia dah addicted sangat tengok drama The King tu, dah terbawak-bawak dah. Aduh Rayyan nak makan ayam seketul dia pun tak senang sebab Mama dia buat lawak. Kan dah kene cubit ngan Rayyan. •
•
Lama-lama kan, dah macam Kakak ngan Adik dah mereka berdua ni sebab suka gurau ngan each other. Comel gila! Gi serang Youtube Channel Kak Nana now! 💗 #sitinordiana #rayyannakhaie
#Repost @sitinordianano1fan
• • • • • •
10 minutes ago
Reposted from @neytaazis
...
Keindahan aidilfitri 🧡
.
🎥fb negerifm
#sitinordiana 
#keindahanaidilfitri
26 minutes ago
Maharani Empayar Chorea 😂😂😂 mcm2 la nana ni, sakit perut gelakkk haha perasan lg kang kna cubit ngan rayyan 🤣🤣 nak tgk full boleh tgk kat channel youtube nana
.
.
📽 SitiNordiana @ yt
.
.
#sitinordiana 
#rayyannakhaie
3 hours ago
Repost @sitinordianano1fan Yay Kak Nana nyanyi dua lagu Raya,  #keindahanaidilfitri & #harirayaharibahagia
Nyanyi duduk santai gitu, tetap merdu, tetap sedap! And you look gorgeous too, Kak Nana! 💖
•
•
Watch the full video di Facebook NegeriFM ya! 💗 #sitinordiana
4 hours ago
I need to holiday please after CMCO. Very long I not going holiday because of the Covid-19 pandemic. So I hope Covid-19 get far away from this world. One world lockdown because this pandemic. Miss Tioman Island holiday traveller September last year. Credict pic to @muhainis_suman 
#misstravel
#tiomanisland 
#bayutiomanbeach
#vacaywithsitinordiana 
#sitinordiana 
#sitinordianafc
4 hours ago
.......
Terhibur ,bahagia tengok🥰😂..ya Allah jaga diaorg ni dari fitnah2 dunia...aamiin
Jomm..serbu channel YouTube @sitinordiana
.
#Repost @sitinordianano1fan
• • • • • •
Bila Mama dia dah addicted sangat tengok drama The King tu, dah terbawak-bawak dah. Aduh Rayyan nak makan ayam seketul dia pun tak senang sebab Mama dia buat lawak. Kan dah kene cubit ngan Rayyan. •
•
Lama-lama kan, dah macam Kakak ngan Adik dah mereka berdua ni sebab suka gurau ngan each other. Comel gila! Gi serang Youtube Channel Kak Nana now! 💗 #sitinordiana #rayyannakhaie
4 hours ago
Merapu pebende ni😂😂
•
•
#repost @sitinordianano1fan
•
•
#rayyannakhaie #sitinordiana #cute #lionking #dramasangat #stayathome #ml #freefire #comel #mochi #satukanrasa #khaibahar #khainana #terusmencintai #viral
5 hours ago
Gold Theme by Sitinordiana family’s Raya 2K20 
#sitinordiana #teamrayakl
5 hours ago
#Repost @sitinordianano1fan
• • • • • •
Yay Kak Nana nyanyi dua lagu Raya,  #keindahanaidilfitri & #harirayaharibahagia
Nyanyi duduk santai gitu, tetap merdu, tetap sedap! And you look gorgeous too, Kak Nana! 💖
•
•
Watch the full video di Facebook NegeriFM ya! 💗 #sitinordiana
5 hours ago
#healthylifestyle 
#keepgoing #dogsofinstagram 
#selfcare #sitinordiana 
#kabbalah #semuabisajadipengusaha 
#akisarspor #coronavirusmemes😂😂😂 🥴#wallpapers #vidiobucin😆 #tiktokdance #tiktokchallenge 
#r250cc #salammanisse😘 
#bucinberkelas #toyota 
#turingmotor
5 hours ago
Skrg mader dah naik taraf, jd maharani ye...hehe 😉✌️ go tgk video baru. Best! 👍
.
.
#Repost @sitinordianano1fan
• • • • • •
Bila Mama dia dah addicted sangat tengok drama The King tu, dah terbawak-bawak dah. Aduh Rayyan nak makan ayam seketul dia pun tak senang sebab Mama dia buat lawak. Kan dah kene cubit ngan Rayyan. •
•
Lama-lama kan, dah macam Kakak ngan Adik dah mereka berdua ni sebab suka gurau ngan each other. Comel gila! Gi serang Youtube Channel Kak Nana now! 💗 #sitinordiana #rayyannakhaie
5 hours ago
Dengar ni eeh yg meroyan sana sini tu

#Repost @nurnamirah8420
• • • • • •
okey sejak dua tiga hari banyak pulek kiter tengok kawan² kena serang yee😊nahh korang dengar lah sendiri mulut tuan badan ye mana yang tak suka tu seelok eloknya takyah lah gatai gatai kan tangan tu nak tengok posting kami ni tuan punya badan lagi suka kami buat supaya ceria kan hari depa so kerja kami ikut arahan depa je
.selagi depa tak suruh stop kami takkan stop dorang ok je😘🌹
.
.
 sebenanya ai tak nak pon menbebel² hari hari raya yang mulia ni tapi korg ingat bak kata mader ape yang korg tulis tu akan disoalkan di kemudian hari nanti so ingat³ naa😊
.
. ape ape pun ai nak habaq ni selamat hari raya maaf zahir dan batin😘😊 maaf naa kalau ada salah dan silap terlebih kata terkasar bahasa harap dimaafkan🙏♥️ kosong kosong 😊😝
.
.
.#doayangbaikbaik #cakapyangbaikbaik #fikiryangbaikbaik #teamkhainana #khainana #nakhai #nanakhai #spreadlove #satukanrasa #sitinordiana #khaibahar #khaibaharsitinordiana @khaibahar94 @sitinordiana
5 hours ago
Video pertama yg ziela edit utk maderr..kpd @sitinordianafc yg tahu apps apa paling seronok utk edit video..korang bola suggestkan utk ziela kt komen tau..bila dh try edit vid ni..rse mcm seronok pulak..hihihi..@sitinordiana love u maderr..
n thnk u pada semua #sitinordianafc yg share kan vid kt ig korang..ziela mintak izin ambil video korang utk edit vid ni tau...hihi😆

p/s : tetap nak post wlupun i tahu mader x kan tgok..hahaha😂

#sitinordiana 
#sitinordianafc
5 hours ago
BELI KENTANG BANYAK SANGAT AKIBAT PANIK BUYING .
.
5 SEBAB BAHAYA MAKAN KENTANG YANG DAH KELUAR TUNAS .
.
1. Boleh sebabkan sakit perut
2. Punca kepada sakit kepala dan masalah pencernaan
3. Kentang kulit hijau beracun .
4. Sudah kehilangan nutrisi .
5. Mengundang risiko kanser. .
.
Info Dipetik daripada website .

https://www.mingguanwanita.my/5-sebab-bahaya-makan-kentang-yang-dah-keluar-tunas/
.

TAG & SHARE dengan semua family dan kawan² 🤗
. . 🌹Daftar sekarang untuk transform diri anda dalam Program Advance Coaching Kurus Online SELEPAS RAYA EDISI JUNE 2020
bersama @kakkhamsi coach anda di . 📲 012 3682856 ( perempuan) atau . 📲 012 2982856 ( lelaki ) atau boleh klik link di profile ig.
.
Follow IG
@kakkhamsi
@kakkhamsi 
@kakkhamsi
Coach Anda, .
.
.
Turn On Notification  supaya korang dapat info & tips kurus diet & sihat yang betul...
KITA ADA CARA untuk kurus dengan diet yang sihat...❤️
Mudah jer nak kurus jika ada ilmu, ada coach , ada program , ada meal plan & ada support group.. #kitajagakita .
➡️ 80% pemakanan.
➡️ 20% senaman
Baru Gempak
Jaga makan, Lazimi senaman 
@kakkhamsi yang sudah capai ideal weight turun berat 15 kg , dari 65kg & kini 50 kg .. usia 51 tahun .. kekal fit, cergas , aktif & langsing...&&&& SIHAT.. Alhamdulillah..
.
.
.

#staysafeathome
#hapuscovid19
#kitajagakita
#koleksibajuraya2020
#nelofa #ctdk
#kuihraya
#jomkurussihat  #kurussihat
#onlinefitnesscoach 
#bajumurah #bajusaizbesarmurah #bajukurungsaizbesar 
#bajuxxxlmurah 
#menusedap #resepi 
#resepimudah #menudiet 
#bajulebaran  #menudiietsihat #dramaviral 
#videoviral #meletop 
#selamatpagimalaysia 
#astroawani #simplysiti 
#tudungariani #sitinordiana  #bajuraya2020  #makcikbawang
.
.
5 hours ago
Reposted from @sitinordianano1fan Bila Mama dia dah addicted sangat tengok drama The King tu, dah terbawak-bawak dah. Aduh Rayyan nak makan ayam seketul dia pun tak senang sebab Mama dia buat lawak. Kan dah kene cubit ngan Rayyan. •
•
Lama-lama kan, dah macam Kakak ngan Adik dah mereka berdua ni sebab suka gurau ngan each other. Comel gila! Gi serang Youtube Channel Kak Nana now! 💗 #sitinordiana #rayyannakhaie - #regrann
5 hours ago
Happy je family ni luangkan masa bersama-sama. Tak payah pening fikirkan masalah yang ada. Just stay fun and laugh with your love ones ❤️!
. 
Vlog baru dah keluar so apa lagi? Serbu lah YouTube Channel Siti Nordiana sekarang! Tapi jangan lupa like, share and subscribe tau!

#sitinordiana #rayyannakhaie
5 hours ago
Empire Korea tu dia hebat sungguh nana ni ya...Untung Rayyan . 
Full youtube nana .

#sitinordiana #rayyannakhaie #mamarayyan #nanarayyan #muhammadrayyannakhaie #momsongoals #momsongoal  #sitinordianafc  #teamsitinordiana #terusmencintai #takadacintasepertimu #hatikumilikmu #satukanrasa #memoriberkasih #gurauanberkasih #kesalahanterindah #nana #singer #brandambassador #malaysia #2020 #kamijanjikankamiada
5 hours ago
Keputusan Tidak Tipikal, Result Individu Berbeza..Namun Berkat usaha, disiplin & istiqomah.. peserta intake April ini berjaya mencapai MISI nya turun berat badan 13 kg ..
.
. 👉 Sertai Team @kakkhamsi dalam PROJEK MEMBAKAR LELEMAK SELEPAS RAYA, KERANA KITA ADA CARA ❤️NAK:
👉 Kempis kan Perut,
👉 Kecikkn Peha yang bergesel
👉 Rampingkan kembali  pinggang 👉 Kecikkan Lengan ..dll
Jommm apa tunggu lagii call sekarang...‼️
.
. 🌹Daftar sekarang untuk transform diri anda dalam Program Advance Coaching Kurus Online SELEPAS RAYA EDISI JUNE 2020
bersama @kakkhamsi coach anda di . 📲 012 3682856 ( perempuan) atau . 📲 012 2982856 ( lelaki ) atau boleh klik link di profile ig.
.
Follow IG
@kakkhamsi
@kakkhamsi 
@kakkhamsi
Coach Anda, .
.
.
Turn On Notification  supaya korang dapat info & tips kurus diet & sihat yang betul...
KITA ADA CARA untuk kurus dengan diet yang sihat...❤️
Mudah jer nak kurus jika ada ilmu, ada coach , ada program , ada meal plan & ada support group.. #kitajagakita .
➡️ 80% pemakanan.
➡️ 20% senaman
Baru Gempak
Jaga makan, Lazimi senaman 
@kakkhamsi yang sudah capai ideal weight turun berat 15 kg , dari 65kg & kini 50 kg .. usia 51 tahun .. kekal fit, cergas , aktif & langsing...&&&& SIHAT.. Alhamdulillah..
.
.
.

#staysafeathome
#hapuscovid19
#kitajagakita
#koleksibajuraya2020
#nelofa #ctdk
#kuihraya
#jomkurussihat  #kurussihat
#onlinefitnesscoach 
#bajumurah #bajusaizbesarmurah #bajukurungsaizbesar 
#bajuxxxlmurah 
#menusedap #resepi 
#resepimudah #menudiet 
#bajulebaran  #menudiietsihat #dramaviral 
#videoviral #meletop 
#selamatpagimalaysia 
#astroawani #simplysiti 
#tudungariani #sitinordiana  #bajuraya2020  #makcikbawang
5 hours ago
Baik korang pergi tengok dekat youtube channel kak nana sekarang comel sangat dua beranak ni 😍
#Repost @sitinordianano1fan
• • • • • •
Aduh Rayyan nak makan ayam seketul dia pun tak senang sebab Mama dia buat lawak.  Kan dah kene cubit ngan Rayyan. •
•
Lama-lama kan, dah macam Kakak ngan Adik dah mereka berdua ni sebab suka gurau ngan each other. Comel gila! Gi serang Youtube Channel Kak Nana now! 💗 #sitinordiana #rayyannakhaie
5 hours ago
Haha comel la😍😍
© Igs story @sitinordiana 
#sitinordiana
6 hours ago
Comel gila k.nana ngan ayyan walaupun dengar suara k.nana je tu pun dah terhibur Tau 😍😍..
Video full kat youtube channel @sitinordiana  ye rugi Tak tengok sbb best sngt2..
#sitinordiana
6 hours ago
Maharani Empire Korea .

Bukan kaleng kaleng yer mama rayyan ni Hebat betul 🥰 .

Happy tgk mama & rayyan .

The only time you should ever look back, is to see how far you've come. .

Full vid dkt youtube nana ok .

Stay Home Stay Safe Nana & family .

#sitinordiana #muhammadrayyannakhaie #rayyannakhaie #mamaboy #momsongoal #momsongoals  #sitinordianafc #teamsitinordiana #kesalahanterindah #terusmencintai #atukyeh #hatikumilikmu #satukanrasa #memoriberkasih #gurauanberkasih #cekelathoney #cekelattaksemanishoney #cekelatsemanishoney #diasemanishoney #diasemanishoneyraya #diasemanishoneymoon #nana  #diasemanishoneymuzikal #nanarayyan #sebenarnya #palingcomel #nanarayyanhijabs #klikpengantinmusimsalju #sndsoulentertaiment #kamijanjikankamiada
6 hours ago
Bila Mama dia dah addicted sangat tengok drama The King tu, dah terbawak-bawak dah. Aduh Rayyan nak makan ayam seketul dia pun tak senang sebab Mama dia buat lawak. Kan dah kene cubit ngan Rayyan. •
•
Lama-lama kan, dah macam Kakak ngan Adik dah mereka berdua ni sebab suka gurau ngan each other. Comel gila! Gi serang Youtube Channel Kak Nana now! 💗 #sitinordiana #rayyannakhaie
6 hours ago
speechless dgr kaknana bawak lagu keindahan aidilfitri ni. asal lagu ni lagu bkumpulan. tp kaknana boleh bawak sorang diri smbil duduk pulak tu👏 respect ! 
full vdeo boleh tengok kt fb negerifm😘 ©fblive negerifm

#sitinordiana #keindahanaidilfitri
6 hours ago
jom kita beraya✨

Hari Raya Hari Bahagia ✨🌹
full video boleh tengok di fblive negerifm😉 © fblive negerifm

#sitinordiana #harirayaharibahagia
6 hours ago
K.nana ada upload video baru Kat  YouTube channel @sitinordiana 
#sitinordiana
6 hours ago
.......
MasyaAllah 😍😍
.
#Repost @sitinordianano1fan
• • • • • •
Yay Kak Nana nyanyi dua lagu Raya,  #keindahanaidilfitri & #harirayaharibahagia
Nyanyi duduk santai gitu, tetap merdu, tetap sedap! And you look gorgeous too, Kak Nana! 💖
•
•
Watch the full video di Facebook NegeriFM ya! 💗 #sitinordiana
6 hours ago
Live FB @negerifm⁣
⁣
Pesanan ikhlas sempena Aidilfitri dari mader Siti Nordiana. ⁣
⁣
Tak jumpa sanak saudara takpe, yang penting jauh di mata dekat di hati . 😊 ⁣
⁣
⁣
#sitinordiana ⁣
#buskingraya
6 hours ago
A little throwback won't hurts,huh?
.
SWIPE LEFT ➡️
#KhaiBahar 
#sitinordiana 
#khainana 
#nakhai
#secretlove
6 hours ago
A little throwback won't hurts huh?
.
SWIPE LEFT ➡️
.
#KhaiBahar 
#sitinordiana 
#khainana
#nakhai
#secretlove
6 hours ago
Keindahan aidilfitri by @sitinordiana 🎥FB negerifm 
#sitinordiana 
#sitinordianafc 
#keindahanaidilfitri
6 hours ago
Keindahan aidilfitri 🧡
.
🎥fb negerifm
#sitinordiana 
#keindahanaidilfitri
6 hours ago
INTAKE JUNE AKAN BERMULA! 🙌🏼⠀
-⠀
turun 3 - 10kg dalam sebulan sangat2 mudah dengan pemakanan dan nutrisi yang betul⠀
-⠀
tak perlu tunggu laaaagi. bila tunggu mmg akan naik lagi berat badan tu⠀
-⠀
BERITA BAIK: SLOT KETIGA BARU DIBUKA! 🔥🔥⠀
-⠀
🌈 @dietwithbella_ +6586939095⠀
.⠀
🌈meal plan + resipi best best⠀
🌈makan 5 - 6x sehari⠀
🌈workout combo⠀
🌈topik & ilmu amazing⠀
🌈group coaching session .⠀
.⠀
.⠀
#dietwithbella #sihatsg #gengnakkurus #circuitbreakersg #islamsg #makansg #tudungsarung #tudunginstant #naelofarsg #fashionvaletsg #tudungsg #muslimahsg #kekalsihatsg #bellathebel #activesg #hpbsg #hadymirza #mediacorp_suria #nikah #sitinordiana #wuhan #shopeesg #meletop #singapore #hpbsg #activesg #singaporediet #fitnesssg #makansg #beritahariansg
6 hours ago
#Repost @sitinordianano1fan
• • • • • •
Yay Kak Nana nyanyi dua lagu Raya,  #keindahanaidilfitri & #harirayaharibahagia
Nyanyi duduk santai gitu, tetap merdu, tetap sedap! And you look gorgeous too, Kak Nana! 💖
•
•
Watch the full video di Facebook NegeriFM ya! 💗 #sitinordiana
7 hours ago
Cantik 😍 😍#Repost @sitinordianano1fan
• • • • • •
Senyuman yang indah. 💗 #sitinordiana
7 hours ago
AIDILFITRI DARI ISTANA. 🍂 🍁 🍂 🍁 🍂 🍁 🍂 🍂

UNIK' kan Posing Raya KDYMM Seri Paduka Baginda Yang Dipertuan Agung & KDYMM Seri Paduka Baginda  Raja Sri Permaisuri Agung. Comey pun ada 😍 
Busana yang Simple dengan Padanan Warna Lembut tetap Menyerlah! 🌹🌹
___________
#daulattuanku
#ramadhan  #raya #meletop 
##sitinordiana #alifsatar #mirafilzah #khaibahar94 #neelofa #ctdk #zizanrazak #sepahtureunionlive
#dramafilemnovelmalaysia
7 hours ago