#youthforclimate

“Laughter is the shortest distance between two people.” ~Victor Borge
Does that include other species??
Repost: @least.waste
•
•
•
•

#greeneducation #greenschools #youthforclimate #youthengagement #sustainability #gogreen #thinkgreen #sustainableliving #lesswaste #reducewaste #byobb #raptivism #raptivist #ecofriendly #climateaction #noplanetb #climatechange #plasticfree #saynotoplastic #reducesingleuse #sustainable #savetheplanet #nextgen # #bethechange
#cometogether10 minutes agoDownload
Upon his return to Tongogara Refugee Camp in Zimbabwe, #RealFoodSystems #YouthAmbassador @mwanzabarth held a briefing with the youth committee on @realfoodsystems and reported back on the @unitednations #climateactionsummit ✊🏼
.
#climateaction #youthforclimate #climatecrisis #youth #zimbabwe #fridaysforfuture #refugees16 minutes agoDownload
Upon his return to Tongogara Refugee Camp in Zimbabwe, #RealFoodSystems #YouthAmbassador @mwanzabarth held a briefing with the youth committee on @realfoodsystems and reported back on the @unitednations #climateactionsummit ✊🏼
.
#climateaction #youthforclimate #climatecrisis #youth #zimbabwe #fridaysforfuture #refugees16 minutes agoDownload
Paraît que la @mjwoo1410 #waterloo se lance dans le #zerowaste...affaire à suivre ... #♻️ #mjverte .
.
.
.
.
.
.
.
.
#zerodechets #youthinaction #actforfuture #actnow #pluschaudqueleclimat #maisondesjeunes #recyclage #recup #savetheplanet #youthforclimate #changenow37 minutes agoDownload
Nous avons réalisé un premier film 🎞 , Des vies dansent 💃🏾, actuellement en cours de production. Mais on ne compte pas s’arrêter là! Nous souhaitons réunir les enfants des 4 continents 🇸🇳🇮🇳🇫🇷🇨🇴en France afin qu’ils se rencontrent, partagent et dansent ensemble 👯‍♂️👯‍♀️ Si vous souhaitez nous aider, n’hésitez pas à nous contacter et à parler de nous ❤️
📷 @leilamac .
.
.
.
#meetus #helpus #strongertogether #sharingiscaring #creation #imagination #passion #dreambigger #solidarity #childrenoftheworld #aroundtheworld #production #cinema #movie #adventureculture #youthforclimate #blackandwhite42 minutes agoDownload
L'éducation et la sensibilisation  a l’écologie auprès des enfants nous semblent primordial 🙌🏻🌱 Et nous avons choisi de passer par la création artistique et la rencontre culturelle 🇸🇳🇨🇴🇮🇳🇫🇷 Notre film n’est pas seulement à propos de la danse et d’écologie, mais aussi de la rencontre de différentes cultures par une passion partagée sur un enjeu commun 💚
📷 @leilamac .
.
.
.
#educationiskey #educationispower #newgeneration #childrenoftheworld #bienveillance #gogreen #DemainLeFilm #naturelover #protectnature #ecology #artforchange #bethechange #youthforclimate #india #bollywood43 minutes agoDownload
Il y a pile 1 an, on partait sur notre premier lieu de tournage pour réaliser un rêve ✨ Un rêve fou de partir dans quatre pays 🇫🇷🇮🇳🇸🇳🇨🇴 , danser avec quatre groupes d’enfants 👯‍♀️👯‍♂️sur les quatre éléments 💧🌬🔥🌱 Un projet imaginé et porté par @nina_brbt à qui on souhaite un merveilleux anniversaire ainsi que la réalisation de tous ses rêves 💝
📷 
@leilamac .
.
.
.
#happybirthday #dreamcometrue #bethechange #strongertogether #fairytail #passion #creation #imagination #youthforclimate #artforchange #travel #culture #instagood #picoftheday #green #dance #dancelife43 minutes agoDownload
Quand tu optimises tellement la logistique d’une entreprise en supprimant le facteur humain et faisant confiance à des algorithmes, au détriment de l’écologie ! Ça donne des cartons avec 1 article. ⠀

When you have optimized your supply chain so much, by removing the human factor and only relying on algorithms, at the expense of environment ! You get one item in a box !
⠀
#extinctionrebellionfrance #sauvonslaplanete #pollution #ZeroDechet #mégots #environnement #ecologie #isthisyours #plogging #ecorando #killtheplastic #plasticoverdose #extinctionrebellion #plastique #zeroplastique #fillthebottle #poubelle #youthforclimate #marchepourleclimat #fridaysforfuture #grevepourleclimat #ungestepourlaplanete #consommermieux #consommerautrement #leplastiquenonmerci 
#noplastic #plasticpollution #pollutionplastique #plasticfreean hour agoDownload
Izinkan aku.........
Untuk bercerita soal bekerja di bawah kepemimpinan Ibu Menteri @kementerianlhk Ibu @siti.nurbayabakar
.
Siapalah gue ini ya, hanya cungpret yang ya udahlah ya, tapi bener deh kagum banget sama Ibu. Di kantor ketemu Ibu kalau ada acara besar di auditorium aja, tapi seenggaknya ketemu Ibu tuh 10 hari++ (intensively) selama setahun pas penugasan COP @unfccc. Penugasan pertama bareng Ibu itu tahun 2016 di COP 22, Marrakech, Morroco. Disana aku jadi tahu, kalau Ibu sukanya minum teh tawar anget. Kalau pulang malem nungguin persidangan kelar, Ibu suka minta diseduhin @popmieofficial. Rasa Kari Ayam jadi favorit Ibu. Sejak itu, Sekretariat pasti nyetok dimanapun COP dilaksanakan selanjutnya, Bonn dan Katowice. Dan cerita ini jadi personal banget buat tukang seduh pop mie Ibu dari Kuningan.
.
Kalau soal capaian, Ibu ini jempolan gak kaleng-kaleng! Dimulai dari penggabungan 2 kementerian: Kementerian Negara Lingkungan Hidup dan Kementerian Kehutanan. Jelas budaya kerja beda, staffnya banyak banget, wilayah kerja juga luas, dan tugasnya juga semakin berat. Di bawah kepemimpinan Ibu, Indonesia jadi salah satu kampiun pengendalian perubahan iklom global. Setelah meratifikasi the Paris Agreement di tahun 2016, Indonesia punya peran strategis politis penting yang gak dimiliki oleh semua Negara di bidang pengendalian perubahan iklim global. Indonesia bisa jadi anggota Paris Committee on Capacity Building, banyak peneliti yg jadi expert di @ipcc, dan yg paling wow Indonesia sering diajak ikutan high level forum dimana gak semua negara dapet invitation. Secanggih itu!
.
It is my pleasure to work under your wise guidance and leadership!
.
#cungprerlifematters #climateaction #youthforclimate #KLHK #MenteriSitiNurbaya #AksiKorektif #Majuber5ama #KementerianLHKan hour agoDownload
Izinkan aku.........
Untuk bercerita soal bekerja di bawah kepemimpinan Ibu Menteri @kementerianlhk Ibu @siti.nurbayabakar
.
Siapalah gue ini ya, hanya cungpret yang ya udahlah ya, tapi bener deh kagum banget sama Ibu. Di kantor ketemu Ibu kalau ada acara besar di auditorium aja, tapi seenggaknya ketemu Ibu tuh 10 hari++ (intensively) selama setahun pas penugasan COP @unfccc. Penugasan pertama bareng Ibu itu tahun 2016 di COP 22, Marrakech, Morroco. Disana aku jadi tahu, kalau Ibu sukanya minum teh tawar anget. Kalau pulang malem nungguin persidangan kelar, Ibu suka minta diseduhin @popmieofficial. Rasa Kari Ayam jadi favorit Ibu. Sejak itu, Sekretariat pasti nyetok dimanapun COP dilaksanakan selanjutnya, Bonn dan Katowice. Dan cerita ini jadi personal banget buat tukang seduh pop mie Ibu dari Kuningan.
.
Kalau soal capaian, Ibu ini jempolan gak kaleng-kaleng! Dimulai dari penggabungan 2 kementerian: Kementerian Negara Lingkungan Hidup dan Kementerian Kehutanan. Jelas budaya kerja beda, staffnya banyak banget, wilayah kerja juga luas, dan tugasnya juga semakin berat. Di bawah kepemimpinan Ibu, Indonesia jadi salah satu kampiun pengendalian perubahan iklom global. Setelah meratifikasi the Paris Agreement di tahun 2016, Indonesia punya peran strategis politis penting yang gak dimiliki oleh semua Negara di bidang pengendalian perubahan iklim global. Indonesia bisa jadi anggota Paris Committee on Capacity Building, banyak peneliti yg jadi expert di @ipcc, dan yg paling wow Indonesia sering diajak ikutan high level forum dimana gak semua negara dapet invitation. Secanggih itu!
.
It is my pleasure to work under your wise guidance and leadership!
.
#cungprerlifematters #climateaction #youthforclimate #KLHK #MenteriSitiNurbaya #AksiKorektif #Majuber5ama #KementerianLHKan hour agoDownload
Izinkan aku.........
Untuk bercerita soal bekerja di bawah kepemimpinan Ibu Menteri @kementerianlhk Ibu @siti.nurbayabakar
.
Siapalah gue ini ya, hanya cungpret yang ya udahlah ya, tapi bener deh kagum banget sama Ibu. Di kantor ketemu Ibu kalau ada acara besar di auditorium aja, tapi seenggaknya ketemu Ibu tuh 10 hari++ (intensively) selama setahun pas penugasan COP @unfccc. Penugasan pertama bareng Ibu itu tahun 2016 di COP 22, Marrakech, Morroco. Disana aku jadi tahu, kalau Ibu sukanya minum teh tawar anget. Kalau pulang malem nungguin persidangan kelar, Ibu suka minta diseduhin @popmieofficial. Rasa Kari Ayam jadi favorit Ibu. Sejak itu, Sekretariat pasti nyetok dimanapun COP dilaksanakan selanjutnya, Bonn dan Katowice. Dan cerita ini jadi personal banget buat tukang seduh pop mie Ibu dari Kuningan.
.
Kalau soal capaian, Ibu ini jempolan gak kaleng-kaleng! Dimulai dari penggabungan 2 kementerian: Kementerian Negara Lingkungan Hidup dan Kementerian Kehutanan. Jelas budaya kerja beda, staffnya banyak banget, wilayah kerja juga luas, dan tugasnya juga semakin berat. Di bawah kepemimpinan Ibu, Indonesia jadi salah satu kampiun pengendalian perubahan iklom global. Setelah meratifikasi the Paris Agreement di tahun 2016, Indonesia punya peran strategis politis penting yang gak dimiliki oleh semua Negara di bidang pengendalian perubahan iklim global. Indonesia bisa jadi anggota Paris Committee on Capacity Building, banyak peneliti yg jadi expert di @ipcc, dan yg paling wow Indonesia sering diajak ikutan high level forum dimana gak semua negara dapet invitation. Secanggih itu!
.
It is my pleasure to work under your wise guidance and leadership!
.
#cungprerlifematters #climateaction #youthforclimate #KLHK #MenteriSitiNurbaya #AksiKorektif #Majuber5ama #KementerianLHKan hour agoDownload
Izinkan aku.........
Untuk bercerita soal bekerja di bawah kepemimpinan Ibu Menteri @kementerianlhk Ibu @siti.nurbayabakar
.
Siapalah gue ini ya, hanya cungpret yang ya udahlah ya, tapi bener deh kagum banget sama Ibu. Di kantor ketemu Ibu kalau ada acara besar di auditorium aja, tapi seenggaknya ketemu Ibu tuh 10 hari++ (intensively) selama setahun pas penugasan COP @unfccc. Penugasan pertama bareng Ibu itu tahun 2016 di COP 22, Marrakech, Morroco. Disana aku jadi tahu, kalau Ibu sukanya minum teh tawar anget. Kalau pulang malem nungguin persidangan kelar, Ibu suka minta diseduhin @popmieofficial. Rasa Kari Ayam jadi favorit Ibu. Sejak itu, Sekretariat pasti nyetok dimanapun COP dilaksanakan selanjutnya, Bonn dan Katowice. Dan cerita ini jadi personal banget buat tukang seduh pop mie Ibu dari Kuningan.
.
Kalau soal capaian, Ibu ini jempolan gak kaleng-kaleng! Dimulai dari penggabungan 2 kementerian: Kementerian Negara Lingkungan Hidup dan Kementerian Kehutanan. Jelas budaya kerja beda, staffnya banyak banget, wilayah kerja juga luas, dan tugasnya juga semakin berat. Di bawah kepemimpinan Ibu, Indonesia jadi salah satu kampiun pengendalian perubahan iklom global. Setelah meratifikasi the Paris Agreement di tahun 2016, Indonesia punya peran strategis politis penting yang gak dimiliki oleh semua Negara di bidang pengendalian perubahan iklim global. Indonesia bisa jadi anggota Paris Committee on Capacity Building, banyak peneliti yg jadi expert di @ipcc, dan yg paling wow Indonesia sering diajak ikutan high level forum dimana gak semua negara dapet invitation. Secanggih itu!
.
It is my pleasure to work under your wise guidance and leadership!
.
#cungprerlifematters #climateaction #youthforclimate #KLHK #MenteriSitiNurbaya #AksiKorektif #Majuber5ama #KementerianLHKan hour agoDownload
Izinkan aku.........
Untuk bercerita soal bekerja di bawah kepemimpinan Ibu Menteri @kementerianlhk Ibu @siti.nurbayabakar
.
Siapalah gue ini ya, hanya cungpret yang ya udahlah ya, tapi bener deh kagum banget sama Ibu. Di kantor ketemu Ibu kalau ada acara besar di auditorium aja, tapi seenggaknya ketemu Ibu tuh 10 hari++ (intensively) selama setahun pas penugasan COP @unfccc. Penugasan pertama bareng Ibu itu tahun 2016 di COP 22, Marrakech, Morroco. Disana aku jadi tahu, kalau Ibu sukanya minum teh tawar anget. Kalau pulang malem nungguin persidangan kelar, Ibu suka minta diseduhin @popmieofficial. Rasa Kari Ayam jadi favorit Ibu. Sejak itu, Sekretariat pasti nyetok dimanapun COP dilaksanakan selanjutnya, Bonn dan Katowice. Dan cerita ini jadi personal banget buat tukang seduh pop mie Ibu dari Kuningan.
.
Kalau soal capaian, Ibu ini jempolan gak kaleng-kaleng! Dimulai dari penggabungan 2 kementerian: Kementerian Negara Lingkungan Hidup dan Kementerian Kehutanan. Jelas budaya kerja beda, staffnya banyak banget, wilayah kerja juga luas, dan tugasnya juga semakin berat. Di bawah kepemimpinan Ibu, Indonesia jadi salah satu kampiun pengendalian perubahan iklom global. Setelah meratifikasi the Paris Agreement di tahun 2016, Indonesia punya peran strategis politis penting yang gak dimiliki oleh semua Negara di bidang pengendalian perubahan iklim global. Indonesia bisa jadi anggota Paris Committee on Capacity Building, banyak peneliti yg jadi expert di @ipcc, dan yg paling wow Indonesia sering diajak ikutan high level forum dimana gak semua negara dapet invitation. Secanggih itu!
.
It is my pleasure to work under your wise guidance and leadership!
.
#cungprerlifematters #climateaction #youthforclimate #KLHK #MenteriSitiNurbaya #AksiKorektif #Majuber5ama #KementerianLHKan hour agoDownload
Izinkan aku.........
Untuk bercerita soal bekerja di bawah kepemimpinan Ibu Menteri @kementerianlhk Ibu @siti.nurbayabakar
.
Siapalah gue ini ya, hanya cungpret yang ya udahlah ya, tapi bener deh kagum banget sama Ibu. Di kantor ketemu Ibu kalau ada acara besar di auditorium aja, tapi seenggaknya ketemu Ibu tuh 10 hari++ (intensively) selama setahun pas penugasan COP @unfccc. Penugasan pertama bareng Ibu itu tahun 2016 di COP 22, Marrakech, Morroco. Disana aku jadi tahu, kalau Ibu sukanya minum teh tawar anget. Kalau pulang malem nungguin persidangan kelar, Ibu suka minta diseduhin @popmieofficial. Rasa Kari Ayam jadi favorit Ibu. Sejak itu, Sekretariat pasti nyetok dimanapun COP dilaksanakan selanjutnya, Bonn dan Katowice. Dan cerita ini jadi personal banget buat tukang seduh pop mie Ibu dari Kuningan.
.
Kalau soal capaian, Ibu ini jempolan gak kaleng-kaleng! Dimulai dari penggabungan 2 kementerian: Kementerian Negara Lingkungan Hidup dan Kementerian Kehutanan. Jelas budaya kerja beda, staffnya banyak banget, wilayah kerja juga luas, dan tugasnya juga semakin berat. Di bawah kepemimpinan Ibu, Indonesia jadi salah satu kampiun pengendalian perubahan iklom global. Setelah meratifikasi the Paris Agreement di tahun 2016, Indonesia punya peran strategis politis penting yang gak dimiliki oleh semua Negara di bidang pengendalian perubahan iklim global. Indonesia bisa jadi anggota Paris Committee on Capacity Building, banyak peneliti yg jadi expert di @ipcc, dan yg paling wow Indonesia sering diajak ikutan high level forum dimana gak semua negara dapet invitation. Secanggih itu!
.
It is my pleasure to work under your wise guidance and leadership!
.
#cungprerlifematters #climateaction #youthforclimate #KLHK #MenteriSitiNurbaya #AksiKorektif #Majuber5ama #KementerianLHKan hour agoDownload
Izinkan aku.........
Untuk bercerita soal bekerja di bawah kepemimpinan Ibu Menteri @kementerianlhk Ibu @siti.nurbayabakar
.
Siapalah gue ini ya, hanya cungpret yang ya udahlah ya, tapi bener deh kagum banget sama Ibu. Di kantor ketemu Ibu kalau ada acara besar di auditorium aja, tapi seenggaknya ketemu Ibu tuh 10 hari++ (intensively) selama setahun pas penugasan COP @unfccc. Penugasan pertama bareng Ibu itu tahun 2016 di COP 22, Marrakech, Morroco. Disana aku jadi tahu, kalau Ibu sukanya minum teh tawar anget. Kalau pulang malem nungguin persidangan kelar, Ibu suka minta diseduhin @popmieofficial. Rasa Kari Ayam jadi favorit Ibu. Sejak itu, Sekretariat pasti nyetok dimanapun COP dilaksanakan selanjutnya, Bonn dan Katowice. Dan cerita ini jadi personal banget buat tukang seduh pop mie Ibu dari Kuningan.
.
Kalau soal capaian, Ibu ini jempolan gak kaleng-kaleng! Dimulai dari penggabungan 2 kementerian: Kementerian Negara Lingkungan Hidup dan Kementerian Kehutanan. Jelas budaya kerja beda, staffnya banyak banget, wilayah kerja juga luas, dan tugasnya juga semakin berat. Di bawah kepemimpinan Ibu, Indonesia jadi salah satu kampiun pengendalian perubahan iklom global. Setelah meratifikasi the Paris Agreement di tahun 2016, Indonesia punya peran strategis politis penting yang gak dimiliki oleh semua Negara di bidang pengendalian perubahan iklim global. Indonesia bisa jadi anggota Paris Committee on Capacity Building, banyak peneliti yg jadi expert di @ipcc, dan yg paling wow Indonesia sering diajak ikutan high level forum dimana gak semua negara dapet invitation. Secanggih itu!
.
It is my pleasure to work under your wise guidance and leadership!
.
#cungprerlifematters #climateaction #youthforclimate #KLHK #MenteriSitiNurbaya #AksiKorektif #Majuber5ama #KementerianLHKan hour agoDownload
Izinkan aku.........
Untuk bercerita soal bekerja di bawah kepemimpinan Ibu Menteri @kementerianlhk Ibu @siti.nurbayabakar
.
Siapalah gue ini ya, hanya cungpret yang ya udahlah ya, tapi bener deh kagum banget sama Ibu. Di kantor ketemu Ibu kalau ada acara besar di auditorium aja, tapi seenggaknya ketemu Ibu tuh 10 hari++ (intensively) selama setahun pas penugasan COP @unfccc. Penugasan pertama bareng Ibu itu tahun 2016 di COP 22, Marrakech, Morroco. Disana aku jadi tahu, kalau Ibu sukanya minum teh tawar anget. Kalau pulang malem nungguin persidangan kelar, Ibu suka minta diseduhin @popmieofficial. Rasa Kari Ayam jadi favorit Ibu. Sejak itu, Sekretariat pasti nyetok dimanapun COP dilaksanakan selanjutnya, Bonn dan Katowice. Dan cerita ini jadi personal banget buat tukang seduh pop mie Ibu dari Kuningan.
.
Kalau soal capaian, Ibu ini jempolan gak kaleng-kaleng! Dimulai dari penggabungan 2 kementerian: Kementerian Negara Lingkungan Hidup dan Kementerian Kehutanan. Jelas budaya kerja beda, staffnya banyak banget, wilayah kerja juga luas, dan tugasnya juga semakin berat. Di bawah kepemimpinan Ibu, Indonesia jadi salah satu kampiun pengendalian perubahan iklom global. Setelah meratifikasi the Paris Agreement di tahun 2016, Indonesia punya peran strategis politis penting yang gak dimiliki oleh semua Negara di bidang pengendalian perubahan iklim global. Indonesia bisa jadi anggota Paris Committee on Capacity Building, banyak peneliti yg jadi expert di @ipcc, dan yg paling wow Indonesia sering diajak ikutan high level forum dimana gak semua negara dapet invitation. Secanggih itu!
.
It is my pleasure to work under your wise guidance and leadership!
.
#cungprerlifematters #climateaction #youthforclimate #KLHK #MenteriSitiNurbaya #AksiKorektif #Majuber5ama #KementerianLHKan hour agoDownload
Izinkan aku.........
Untuk bercerita soal bekerja di bawah kepemimpinan Ibu Menteri @kementerianlhk Ibu @siti.nurbayabakar
.
Siapalah gue ini ya, hanya cungpret yang ya udahlah ya, tapi bener deh kagum banget sama Ibu. Di kantor ketemu Ibu kalau ada acara besar di auditorium aja, tapi seenggaknya ketemu Ibu tuh 10 hari++ (intensively) selama setahun pas penugasan COP @unfccc. Penugasan pertama bareng Ibu itu tahun 2016 di COP 22, Marrakech, Morroco. Disana aku jadi tahu, kalau Ibu sukanya minum teh tawar anget. Kalau pulang malem nungguin persidangan kelar, Ibu suka minta diseduhin @popmieofficial. Rasa Kari Ayam jadi favorit Ibu. Sejak itu, Sekretariat pasti nyetok dimanapun COP dilaksanakan selanjutnya, Bonn dan Katowice. Dan cerita ini jadi personal banget buat tukang seduh pop mie Ibu dari Kuningan.
.
Kalau soal capaian, Ibu ini jempolan gak kaleng-kaleng! Dimulai dari penggabungan 2 kementerian: Kementerian Negara Lingkungan Hidup dan Kementerian Kehutanan. Jelas budaya kerja beda, staffnya banyak banget, wilayah kerja juga luas, dan tugasnya juga semakin berat. Di bawah kepemimpinan Ibu, Indonesia jadi salah satu kampiun pengendalian perubahan iklom global. Setelah meratifikasi the Paris Agreement di tahun 2016, Indonesia punya peran strategis politis penting yang gak dimiliki oleh semua Negara di bidang pengendalian perubahan iklim global. Indonesia bisa jadi anggota Paris Committee on Capacity Building, banyak peneliti yg jadi expert di @ipcc, dan yg paling wow Indonesia sering diajak ikutan high level forum dimana gak semua negara dapet invitation. Secanggih itu!
.
It is my pleasure to work under your wise guidance and leadership!
.
#cungprerlifematters #climateaction #youthforclimate #KLHK #MenteriSitiNurbaya #AksiKorektif #Majuber5ama #KementerianLHKan hour agoDownload
Izinkan aku.........
Untuk bercerita soal bekerja di bawah kepemimpinan Ibu Menteri @kementerianlhk Ibu @siti.nurbayabakar
.
Siapalah gue ini ya, hanya cungpret yang ya udahlah ya, tapi bener deh kagum banget sama Ibu. Di kantor ketemu Ibu kalau ada acara besar di auditorium aja, tapi seenggaknya ketemu Ibu tuh 10 hari++ (intensively) selama setahun pas penugasan COP @unfccc. Penugasan pertama bareng Ibu itu tahun 2016 di COP 22, Marrakech, Morroco. Disana aku jadi tahu, kalau Ibu sukanya minum teh tawar anget. Kalau pulang malem nungguin persidangan kelar, Ibu suka minta diseduhin @popmieofficial. Rasa Kari Ayam jadi favorit Ibu. Sejak itu, Sekretariat pasti nyetok dimanapun COP dilaksanakan selanjutnya, Bonn dan Katowice. Dan cerita ini jadi personal banget buat tukang seduh pop mie Ibu dari Kuningan.
.
Kalau soal capaian, Ibu ini jempolan gak kaleng-kaleng! Dimulai dari penggabungan 2 kementerian: Kementerian Negara Lingkungan Hidup dan Kementerian Kehutanan. Jelas budaya kerja beda, staffnya banyak banget, wilayah kerja juga luas, dan tugasnya juga semakin berat. Di bawah kepemimpinan Ibu, Indonesia jadi salah satu kampiun pengendalian perubahan iklom global. Setelah meratifikasi the Paris Agreement di tahun 2016, Indonesia punya peran strategis politis penting yang gak dimiliki oleh semua Negara di bidang pengendalian perubahan iklim global. Indonesia bisa jadi anggota Paris Committee on Capacity Building, banyak peneliti yg jadi expert di @ipcc, dan yg paling wow Indonesia sering diajak ikutan high level forum dimana gak semua negara dapet invitation. Secanggih itu!
.
It is my pleasure to work under your wise guidance and leadership!
.
#cungprerlifematters #climateaction #youthforclimate #KLHK #MenteriSitiNurbaya #AksiKorektif #Majuber5ama #KementerianLHKan hour agoDownload
Rip
Follow me @rip_planet for more.🙏 ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• 💚🌍
🙏Help us saving the earth 🙏
💚🌍
💥join the @rip_planet army💥
💚🌍
©2019 🙃
💚🌍
🚫Refuse things you don't need.🚫
💚🌍
♻Recycle what's left.♻
💚🌍
🔃Reuse what you can!🔃
💚🌍
🙂Clean up the streets.🙂
💚🌍
THANK YOU!
💚🌍
•
💥 #rip_planet 💥
#eatfortheplanet #earth 
#ripworld 
#youthforclimate 
#plasticisnotfantastic 
#antiplastic
#savetheturtles #stopplastic #savetheplanet🌍 #savetheworld #saveplanetearth #savetheseas #savethesea #savetheclimate #seaswithouttrash #sos #saynotoplastic #savetheearth 
#dosomething
#climateaction #climatecrisis #climatestrike  #climate #climatemarch #climatechange #climatempo #climatechangeisreal #climatejusticean hour agoDownload
✔️ Plan d'investissement pour le fret ferroviaire
✔️ Gratuité des transports en commun
✔️Interdiction des liaisons aériennes entre 2 villes à moins de deux heures en train
✔️Relocalisation industrielle
#youthforclimate #jeunespourleclimat @youthforclimatefr #SaveourPlanet @youthforclimatemarseille @youthforclimate_toulouse @youthforclimate.alsace @youthforclimateparis #RedIsTheNewGreen @youthforclimate_mpl @youthforclimatelyonan hour agoDownload
2019, 20 septembre | DEUTSCHLAND: „Klimakabinett“ der GroKo 
Anspruch: ein „großer Wurf“ und „kein Klein-Klein“. Aber was in den vorbereitenden Papieren stand und welche Deals die Unterhändler noch geschmieden haben... also doch wieder so wie schon in den Jahren zuvor...?!?
.
.
Das neue Klimaschutz-Paket der Bundesregierung wird von vielen Wissenschaftlern als viel zu lasch kritisiert. Wenn jetzt nichts passiert, werden wir die Zeche halt später zahlen müssen. Und das wird nicht billig 💸💸💸
.
.
Unser Brief bezüglich des komplett unzureichenden und ineffektiven Klimapäckleins ist veröffentlicht, doch die Regierung tut weiter so als würden sie damit große Schritte machen.
.
.
↪️ Den gesamten Brief zum Nachlesen findet ihr hier: https://fridaysforfuture.de/offener-brief-klimakabinett/ .
.
.
Kaum spürbare Preisunterschiede und minimale Anreize - vom Klimapaket bekommen Verbraucher kaum etwas mit, so Klaus Müller vom Verbraucherzentrale Bundesverband. Dabei wären viele bereit, sich umzustellen, wenn es ein klares Versprechen von Seiten der Regierung geben würde: "Jeden Cent, den Verbraucher für den Klimaschutz zahlen, kriegen sie an anderer Stelle bei klimagerechtem Verhalten wieder zurück." ↪️ Mehr dazu Link in @wdr5politisch Bio .
.
.
credit: @fridaysforfuture.kn
_______________
#youthforclimate #fridaysforfuture  #climatejustice  #globalwarming #parisagreement #parisavtalet #ipcc #giec #srccl #srocc #globaluppvarmning #chaocarbón #riscaldamentoglobale #cambiamenticlimatici #emergenzaclimatica #scioperomondialeclima 
#allefürsklima #unitebehindthescience #wirstreikenbisihrhandelt
#lautfürsklima #GegenBraunkohle #HambiBleibt  #wähldeinklima #Verbraucherschutz #CO2Steuer #Diesel #benzin #Heizen #Fliegen #ErneuerbareEnergien2 hours agoDownload
- ‼️ Das neue Klimaschutzgesetz sieht Deutschland bis 2050 klimaneutral. Berechnungen des MCC zufolge haben wir jedoch nur noch rund acht Jahre und zwei Monate, um das 1,5°C Ziel einhalten zu können. 😥
.
.
2019, 20 septembre | DEUTSCHLAND: „Klimakabinett“ der GroKo 
Anspruch: ein „großer Wurf“ und „kein Klein-Klein“. Aber was in den vorbereitenden Papieren stand und welche Deals die Unterhändler noch geschmieden haben... also doch wieder so wie schon in den Jahren zuvor...?!?
.
.
Das neue Klimaschutz-Paket der Bundesregierung wird von vielen Wissenschaftlern als viel zu lasch kritisiert. Wenn jetzt nichts passiert, werden wir die Zeche halt später zahlen müssen. Und das wird nicht billig 💸💸💸
.
.
Unser Brief bezüglich des komplett unzureichenden und ineffektiven Klimapäckleins ist veröffentlicht, doch die Regierung tut weiter so als würden sie damit große Schritte machen.
.
.
↪️ Den gesamten Brief zum Nachlesen findet ihr hier: https://fridaysforfuture.de/offener-brief-klimakabinett/ .
.
.
Kaum spürbare Preisunterschiede und minimale Anreize - vom Klimapaket bekommen Verbraucher kaum etwas mit, so Klaus Müller vom Verbraucherzentrale Bundesverband. Dabei wären viele bereit, sich umzustellen, wenn es ein klares Versprechen von Seiten der Regierung geben würde: "Jeden Cent, den Verbraucher für den Klimaschutz zahlen, kriegen sie an anderer Stelle bei klimagerechtem Verhalten wieder zurück." ↪️ Mehr dazu Link in @wdr5politisch Bio .
.
.
Für Thüringen bedeutet das: Der am 27. Oktober zu wählende Landtag ist der letzte, der noch wirkungsvolle Maßnahmen beschließen kann, um das 1,5°C Ziel nicht zu verfehlen.
.
.
credit: @fridaysforfuture_jena
_______________
#youthforclimate #fridaysforfuture  #climatejustice  #globalwarming #parisagreement #parisavtalet #ipcc #giec #srccl #srocc #globaluppvarmning #chaocarbón #riscaldamentoglobale #cambiamenticlimatici #emergenzaclimatica #scioperomondialeclima 
#allefürsklima #unitebehindthescience #wirstreikenbisihrhandelt
#lautfürsklima #GegenBraunkohle #HambiBleibt  #wähldeinklima #Verbraucherschutz #CO2Steuer #Diesel #Heizen #Fliegen #ErneuerbareEnergien #notmyklimapaket
2 hours agoDownload
2019, octobre | DEUTSCHLAND | München : Hat die CSU etwa ein neues Motto? 🧐
Greenpeace Aktivist*innen haben die @christlichsozialeunion an ihrer Parteizentrale in München besucht und ihrem Logo ein Facelift verpasst. 🖌️ Mit ihrer widersprüchlichen Klimapolitik stärkt die bayrische Regierungspartei nämlich eher die Autoindustrie 🚗 anstatt das Klima zu schützen. 🙌
.
Die christ-demokratische Partei schmückt sich mit ihren christlichen Werten und bezieht sich in ihrer Klimastrategie auf die Bewahrung der Schöpfung. 🛡️🌏 Doch statt das Klima zu schützen, stärkt die Verkehrspolitik von @andreas.scheuer die Autoindustrie. Seit 1990 sind die Werte im Verkehrssektor nicht mehr gesunken. 🚙📉❌ Auch der Boom von SUVs mit besonders hohem CO2-Ausstoß wird durch die Politik der CSU ermöglicht. 🚗💥 Deshalb: Steuer rumreißen, liebe CSU! Am kommenden Freitag 🗓 treffen sich die Delegierten zum Parteitag 🤝 und können einen Eilantrag für ein verbessertes Klimapaket einreichen. .
Was würdest du den Politikern gerne mit auf den Weg geben? 🗣 Lass es ihnen per E-Mail, Postkarte,... wissen !
.
credit: @greenpeace.de
Fotos: 📷 ©️ Thomas Einberger /Greenpeace
.
.
.
.
_______________
#youthforclimate #fridaysforfuture  #climatejustice  #globalwarming #parisagreement #parisavtalet #ipcc #giec #srccl #srocc #globaluppvarmning #chaocarbón #riscaldamentoglobale #cambiamenticlimatici 
#allefürsklima #unitebehindthescience #wirstreikenbisihrhandelt
#lautfürsklima #GegenBraunkohle #HambiBleibt  #wähldeinklima #Verbraucherschutz #CO2Steuer #Diesel #Heizen #Fliegen #ErneuerbareEnergien
#NotMyKlimapaket #Verkehrswende #Mobilitätswende2 hours agoDownload
2019, octobre | DEUTSCHLAND | München : Hat die CSU etwa ein neues Motto? 🧐
Greenpeace Aktivist*innen haben die @christlichsozialeunion an ihrer Parteizentrale in München besucht und ihrem Logo ein Facelift verpasst. 🖌️ Mit ihrer widersprüchlichen Klimapolitik stärkt die bayrische Regierungspartei nämlich eher die Autoindustrie 🚗 anstatt das Klima zu schützen. 🙌
.
Die christ-demokratische Partei schmückt sich mit ihren christlichen Werten und bezieht sich in ihrer Klimastrategie auf die Bewahrung der Schöpfung. 🛡️🌏 Doch statt das Klima zu schützen, stärkt die Verkehrspolitik von @andreas.scheuer die Autoindustrie. Seit 1990 sind die Werte im Verkehrssektor nicht mehr gesunken. 🚙📉❌ Auch der Boom von SUVs mit besonders hohem CO2-Ausstoß wird durch die Politik der CSU ermöglicht. 🚗💥 Deshalb: Steuer rumreißen, liebe CSU! Am kommenden Freitag 🗓 treffen sich die Delegierten zum Parteitag 🤝 und können einen Eilantrag für ein verbessertes Klimapaket einreichen. .
Was würdest du den Politikern gerne mit auf den Weg geben? 🗣 Lass es ihnen per E-Mail, Postkarte,... wissen !
.
credit: @greenpeace.de
Fotos: 📷 ©️ Thomas Einberger /Greenpeace
.
.
.
.
_______________
#youthforclimate #fridaysforfuture  #climatejustice  #globalwarming #parisagreement #parisavtalet #ipcc #giec #srccl #srocc #globaluppvarmning #chaocarbón #riscaldamentoglobale #cambiamenticlimatici 
#allefürsklima #unitebehindthescience #wirstreikenbisihrhandelt
#lautfürsklima #GegenBraunkohle #HambiBleibt  #wähldeinklima #Verbraucherschutz #CO2Steuer #Diesel #Heizen #Fliegen #ErneuerbareEnergien
#NotMyKlimapaket #Verkehrswende #Mobilitätswende
2 hours agoDownload
#EVENEMENT #SOCIALCUP ⚡ Les créathons approchent à grands pas ! La Social Cup sera de passage à Toulouse le 16 novembre pour te faire vivre une journée collective de créativité. 🤔 Qu'est-ce qu'un créathon ?
Un créathon makesense, c’est une journée d’innovation collective pour faire émerger des projets d’utilité sociale ou environnementale, développer son propre projet ou encore contribuer à un projet existant. Des animateurs te guident tout au long de la journée tandis que des coachs et experts t’accompagnent pour t’aider à avancer avec ton équipe ! 🌍💡Tu as envie de t’engager pour un ou plusieurs sujets de société, tu as déjà une idée ou un projet existant ? Tu es juste interessé par l'entrepreneuriat social ou tu souhaites apprendre des méthodologies innovantes ? Inscris-toi (gratuit mais obligatoire) et réserve ta date ! 😀

Toutes les dates de créathons dans les autres villes de France dans la bio de @lasocialcup !
.
.
.
#lasocialcup #france #jeunes #demain #entrepreneuriatsocial #futur #créathon #youthforclimate #solidarite #jeunesse #engagement #oser #créer #agir #utile2 hours agoDownload
🌍 L'émission pour la Terre 🌍
.
Avant hier soir france 2 diffusait "L'émission pour la Terre" en partenariat avec @Brut. Vous pouvez la retrouver en replay sur france.tv jusqu'au 23, je vous encourage à la regarder.
.
Cette émission traitait de l'impact de l'Homme sur la Terre et des enjeux écologiques actuels, et proposait 10 gestes simples pour limiter son impact.
.
1) Je ne mange ni viande ni poisson au moins un jour par semaine 🥗
.
2) J'achète mes fruits et legumes de saison 🥬🍎
.
3) Je remplace les gobelets et bouteille en plastique par une gourde🍶
.
4) Je plante de fleurs pour les abeilles 🌼🐝
.
5) Je donne du temps à une association pour la nature 🌱
.
6) J'achète moins de vêtements ou de seconde main 🧥
.
7) Je vide et je tris ma boite mail 📩
.
8) Si c'est possible je ne prend pas ma voiture pour les trajets de moins de 3 km 🚙
.
9) Je voyage sans prendre l'avion pendant un an ✈
.
10) Je met mon chauffage à 19°C maximum🌡
.
.
.
De mon côté j'applique déjà la plupart de ces gestes avec quelques points bloquants :
.
Je dois avouer que pour moi le plus dur c'est la seconde main. Je regarde depuis quelques mois mais je n'ai rien trouvé en revanche cette année j'ai réduit mes achats neufs (1 jupe faite par une couturière et 3 pantalons dans un magasin en 11 mois).
.
Pour les associations aussi je ne suis pas au point... à part 2 cleanwalk je n'ai rien fais. Ça mérite d'y réfléchir.
.
Pour les trajets de moins de 3km je ne suis pas vraiment concernée, ils font toujours partie d'un parcours plus long ou j'ai besoin de ma voiture.
.
.
.
Et vous alors vous en êtes où ?
.
#LEmissionPourLaTerre #France2 #France2tv #FranceTv #Brut #10Gestes #10GestesPourLimiterSonImpactEcologique #Ecologie #Environnement #ChangementClimatique #ImpactEcologique #Terre #CaCommenceParMoi #NicolasHulot #FondationNicolasHulot #YouthForClimate2 hours agoDownload
2019, 20 septembre | DEUTSCHLAND: „Klimakabinett“ der GroKo 
Anspruch: ein „großer Wurf“ und „kein Klein-Klein“. Aber was in den vorbereitenden Papieren stand und welche Deals die Unterhändler noch geschmieden haben... also doch wieder so wie schon in den Jahren zuvor...?!?
.
.
Das neue Klimaschutz-Paket der Bundesregierung wird von vielen Wissenschaftlern als viel zu lasch kritisiert. Wenn jetzt nichts passiert, werden wir die Zeche halt später zahlen müssen. Und das wird nicht billig 💸💸💸
.
.
Kaum spürbare Preisunterschiede und minimale Anreize - vom Klimapaket bekommen Verbraucher kaum etwas mit, so Klaus Müller vom Verbraucherzentrale Bundesverband. Dabei wären viele bereit, sich umzustellen, wenn es ein klares Versprechen von Seiten der Regierung geben würde: "Jeden Cent, den Verbraucher für den Klimaschutz zahlen, kriegen sie an anderer Stelle bei klimagerechtem Verhalten wieder zurück." ↪️ Mehr dazu Link in @wdr5politisch Bio .
.
.
Die Groko kultiviert ihre Irrtümer, kommentiert taz-Redakteur Bernhard Pötter. .
↪️ Den kompletten Text findet ihr auf taz.de/insta. .
.

_______________
#youthforclimate #fridaysforfuture  #climatejustice  #globalwarming #parisagreement #parisavtalet #ipcc #giec #srccl #srocc #globaluppvarmning #chaocarbón #riscaldamentoglobale #cambiamenticlimatici #emergenzaclimatica #scioperomondialeclima 
#allefürsklima #unitebehindthescience #wirstreikenbisihrhandelt
#lautfürsklima #GegenBraunkohle #HambiBleibt  #wähldeinklima #Verbraucherschutz #CO2Steuer #Diesel #benzin #Heizen #Fliegen #Erneuerbare Energien
_______________
credit: @wdr5politisch2 hours agoDownload
2019, 20 septembre | DEUTSCHLAND: „Klimakabinett“ der GroKo 
Anspruch: ein „großer Wurf“ und „kein Klein-Klein“. Aber was in den vorbereitenden Papieren stand und welche Deals die Unterhändler noch geschmieden haben... also doch wieder so wie schon in den Jahren zuvor...?!?
.
.
Das neue Klimaschutz-Paket der Bundesregierung wird von vielen Wissenschaftlern als viel zu lasch kritisiert. Wenn jetzt nichts passiert, werden wir die Zeche halt später zahlen müssen. Und das wird nicht billig 💸💸💸
.
.
Die Groko kultiviert ihre Irrtümer, kommentiert taz-Redakteur Bernhard Pötter. .
↪️ Den kompletten Text findet ihr auf taz.de/insta. .
.

_______________
#youthforclimate #fridaysforfuture  #climatejustice  #globalwarming #parisagreement #parisavtalet #ipcc #giec #srccl #srocc #globaluppvarmning #chaocarbón #riscaldamentoglobale #cambiamenticlimatici #emergenzaclimatica #scioperomondialeclima #skolstrejk #klimatstrejk #klimaträttvisa
#allefürsklima #unitebehindthescience #wirstreikenbisihrhandelt
#lautfürsklima #EndeGelände #StopBraunkohle #GegenBraunkohle #HambiBleibt #climateemergency #climateaction #wähldeinklima 
_______________

credit: @quarks.de
3 hours agoDownload
2019, 20 septembre | DEUTSCHLAND: „Klimakabinett“ der GroKo 
Anspruch: ein „großer Wurf“ und „kein Klein-Klein“. Aber was in den vorbereitenden Papieren stand und welche Deals die Unterhändler noch geschmieden haben... also doch wieder so wie schon in den Jahren zuvor...?!?
.
.
Das neue Klimaschutz-Paket der Bundesregierung wird von vielen Wissenschaftlern als viel zu lasch kritisiert. Wenn jetzt nichts passiert, werden wir die Zeche halt später zahlen müssen. Und das wird nicht billig 💸💸💸
.
.
Die Groko kultiviert ihre Irrtümer, kommentiert taz-Redakteur Bernhard Pötter. .
↪️ Den kompletten Text findet ihr auf taz.de/insta. .
.

_______________
#youthforclimate #fridaysforfuture  #climatejustice  #globalwarming #parisagreement #parisavtalet #ipcc #giec #srccl #srocc #globaluppvarmning #chaocarbón #riscaldamentoglobale #cambiamenticlimatici #emergenzaclimatica #scioperomondialeclima #skolstrejk #klimatstrejk #klimaträttvisa
#allefürsklima #unitebehindthescience #wirstreikenbisihrhandelt
#lautfürsklima #EndeGelände #StopBraunkohle #GegenBraunkohle #HambiBleibt #climateemergency #climateaction #wähldeinklima 
_______________
credit: @taz.die_tageszeitung
credit foto: imago images/Star-MEDIA; Montage: taz3 hours agoDownload
🧐 C'est le débat de la semaine ! .⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🗣 Aujourd'hui, on va voir si tu es rebelle ! On entend beaucoup parler du mouvement Extinction Rebellion qui milite de façon non-violence pour que la lutte contre le changement climatique et contre l’extinction de la biodiversité devienne une priorité politique et médiatique.  Leurs méthodes d'action se veulent complètement non-violentes. D'après toi, est-ce que ça peut marcher et être efficace ?⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
👀 C'est le débat de la semaine ! Pour comprendre de quoi il s'agit, c'est sur le lien dans la bio ou en tapant directement "Xr" dans le chatbot de Voxe sur messenger !
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#extinctionrebellion #youthforclimate #climatechange #changementclimatique #environnement #rebelles #thereisnoplanetb #gretathunberg #journalisme
3 hours agoDownload
A photo from the last day of Extinction Rebellion's Spring Rebellion last Saturday. 
Photograph by Peter Barnes

The entire week was amazing. I met some amazing new people who are devoted to fighting for this amazing planet and I can't wait to continue the fight in the coming months!

#extinctionrebellion #climatejustice
#extinctionrebellionaustralia #stopAdani #youthforclimate #students #adelaide #climatechange #enviromentalactivism #activists #lovetheearth #fightforthefuture #climatejusticenow #climate #protecttheearth🌎 #weekofrebellion #springrebellion #rebel4life3 hours agoDownload
2019, 16 octobre | UNITED KINGDOM | The Guardian announced an important commitment to give the climate crisis the attention it demands. Tap the link in @guardian's bio to hear from editor-in-chief, Katharine Viner, on why they've made this decision. .
.
credit: @guardian
.
.
📣⁠ ‼️📣⁠ 2019, 29 NOVEMBRE | 📣⁠ SAVE THE DATE! Next Global Climate strike!
.
#youthforclimate #fridaysforfuture  #climatejustice  #globalwarming #parisagreement #parisavtalet #ipcc #giec #srccl #srocc #globaluppvarmning #chaocarbón #riscaldamentoglobale #cambiamenticlimatici #emergenzaclimatica #scioperomondialeclima #skolstrejk #klimatstrejk #klimaträttvisa
#allefürsklima #unitebehindthescience #wirstreikenbisihrhandelt
#FossilFree #ClimateBreakdown #EndOil #ActNow  #NoNewFossilFuels #KeepItInTheGround  #ActOnClimate #ClimateChangeEffects #EndOil3 hours agoDownload
2019, 16 octobre | UNITED KINGDOM | The Guardian announced an important commitment to give the climate crisis the attention it demands. Tap the link in @guardian's bio to hear from editor-in-chief, Katharine Viner, on why they've made this decision. .
.
credit: @guardian
.
.
📣⁠ ‼️📣⁠ 2019, 29 NOVEMBRE | 📣⁠ SAVE THE DATE! Next Global Climate strike!
.
#youthforclimate #fridaysforfuture  #climatejustice  #globalwarming #parisagreement #parisavtalet #ipcc #giec #srccl #srocc #globaluppvarmning #chaocarbón #riscaldamentoglobale #cambiamenticlimatici #emergenzaclimatica #scioperomondialeclima #skolstrejk #klimatstrejk #klimaträttvisa
#allefürsklima #unitebehindthescience #wirstreikenbisihrhandelt
#FossilFree #ClimateBreakdown #EndOil #ActNow  #NoNewFossilFuels #KeepItInTheGround  #ActOnClimate #ClimateChangeEffects #EndOil3 hours agoDownload
2019, 16 octobre | UNITED KINGDOM | The Guardian announced an important commitment to give the climate crisis the attention it demands. Tap the link in @guardian's bio to hear from editor-in-chief, Katharine Viner, on why they've made this decision. .
.
credit: @guardian
.
.
📣⁠ ‼️📣⁠ 2019, 29 NOVEMBRE | 📣⁠ SAVE THE DATE! Next Global Climate strike!
.
#youthforclimate #fridaysforfuture  #climatejustice  #globalwarming #parisagreement #parisavtalet #ipcc #giec #srccl #srocc #globaluppvarmning #chaocarbón #riscaldamentoglobale #cambiamenticlimatici #emergenzaclimatica #scioperomondialeclima #skolstrejk #klimatstrejk #klimaträttvisa
#allefürsklima #unitebehindthescience #wirstreikenbisihrhandelt
#FossilFree #ClimateBreakdown #EndOil #ActNow  #NoNewFossilFuels #KeepItInTheGround  #ActOnClimate #ClimateChangeEffects #EndOil3 hours agoDownload
2019, 16 octobre | UNITED KINGDOM | The Guardian announced an important commitment to give the climate crisis the attention it demands. Tap the link in @guardian's bio to hear from editor-in-chief, Katharine Viner, on why they've made this decision. .
.
credit: @guardian
.
.
📣⁠ ‼️📣⁠ 2019, 29 NOVEMBRE | 📣⁠ SAVE THE DATE! Next Global Climate strike!
.
#youthforclimate #fridaysforfuture  #climatejustice  #globalwarming #parisagreement #parisavtalet #ipcc #giec #srccl #srocc #globaluppvarmning #chaocarbón #riscaldamentoglobale #cambiamenticlimatici #emergenzaclimatica #scioperomondialeclima #skolstrejk #klimatstrejk #klimaträttvisa
#allefürsklima #unitebehindthescience #wirstreikenbisihrhandelt
#FossilFree #ClimateBreakdown #EndOil #ActNow  #NoNewFossilFuels #KeepItInTheGround  #ActOnClimate #ClimateChangeEffects #EndOil3 hours agoDownload
2019, 16 octobre | UNITED KINGDOM | The Guardian announced an important commitment to give the climate crisis the attention it demands. Tap the link in @guardian's bio to hear from editor-in-chief, Katharine Viner, on why they've made this decision. .
.
credit: @guardian
.
.
📣⁠ ‼️📣⁠ 2019, 29 NOVEMBRE | 📣⁠ SAVE THE DATE! Next Global Climate strike!
.
#youthforclimate #fridaysforfuture  #climatejustice  #globalwarming #parisagreement #parisavtalet #ipcc #giec #srccl #srocc #globaluppvarmning #chaocarbón #riscaldamentoglobale #cambiamenticlimatici #emergenzaclimatica #scioperomondialeclima #skolstrejk #klimatstrejk #klimaträttvisa
#allefürsklima #unitebehindthescience #wirstreikenbisihrhandelt
#FossilFree #ClimateBreakdown #EndOil #ActNow  #NoNewFossilFuels #KeepItInTheGround  #ActOnClimate #ClimateChangeEffects #EndOil3 hours agoDownload
2019, 16 octobre | UNITED KINGDOM | The Guardian announced an important commitment to give the climate crisis the attention it demands. Tap the link in @guardian's bio to hear from editor-in-chief, Katharine Viner, on why they've made this decision. .
.
credit: @guardian
.
.
📣⁠ ‼️📣⁠ 2019, 29 NOVEMBRE | 📣⁠ SAVE THE DATE! Next Global Climate strike!
.
#youthforclimate #fridaysforfuture  #climatejustice  #globalwarming #parisagreement #parisavtalet #ipcc #giec #srccl #srocc #globaluppvarmning #chaocarbón #riscaldamentoglobale #cambiamenticlimatici #emergenzaclimatica #scioperomondialeclima #skolstrejk #klimatstrejk #klimaträttvisa
#allefürsklima #unitebehindthescience #wirstreikenbisihrhandelt
#FossilFree #ClimateBreakdown #EndOil #ActNow  #NoNewFossilFuels #KeepItInTheGround  #ActOnClimate #ClimateChangeEffects #EndOil3 hours agoDownload
2019, 16 octobre | UNITED KINGDOM | The Guardian announced an important commitment to give the climate crisis the attention it demands. Tap the link in @guardian's bio to hear from editor-in-chief, Katharine Viner, on why they've made this decision. .
.
credit: The Guardian
.
.
📣⁠ ‼️📣⁠ 2019, 29 NOVEMBRE | 📣⁠ SAVE THE DATE! Next Global Climate strike!
.
#youthforclimate #fridaysforfuture  #climatejustice  #globalwarming #parisagreement #parisavtalet #ipcc #giec #srccl #srocc #globaluppvarmning #chaocarbón #riscaldamentoglobale #cambiamenticlimatici #emergenzaclimatica #scioperomondialeclima #skolstrejk #klimatstrejk #klimaträttvisa
#allefürsklima #unitebehindthescience #wirstreikenbisihrhandelt
#FossilFree #ClimateBreakdown #EndOil #ActNow  #NoNewFossilFuels #KeepItInTheGround  #ActOnClimate #ClimateChangeEffects #EndOil3 hours agoDownload
2019, 16 octobre | UNITED KINGDOM | The Guardian announced an important commitment to give the climate crisis the attention it demands. Tap the link in @guardian's bio to hear from editor-in-chief, Katharine Viner, on why they've made this decision. .
.
credit: The Guardian .
.
📣⁠ ‼️📣⁠ 2019, 29 NOVEMBRE | 📣⁠ SAVE THE DATE! Next Global Climate strike!
.
#youthforclimate #fridaysforfuture  #climatejustice  #globalwarming #parisagreement #parisavtalet #ipcc #giec #srccl #srocc #globaluppvarmning #chaocarbón #riscaldamentoglobale #cambiamenticlimatici #emergenzaclimatica #scioperomondialeclima #skolstrejk #klimatstrejk #klimaträttvisa
#allefürsklima #unitebehindthescience #wirstreikenbisihrhandelt
#FossilFree #ClimateBreakdown #EndOil #ActNow  #NoNewFossilFuels #KeepItInTheGround  #ActOnClimate #ClimateChangeEffects #EndOil3 hours agoDownload
.
.
.
.
#greenpeace_france #lesverts #extinctionrebellion #partagercestsympa #youthforclimate #fujifilmxt3 #fujifilmfrance3 hours agoDownload
.
.
.
.
#greenpeace_france #lesverts #extinctionrebellion #partagercestsympa #youthforclimate #fujifilmxt3 #fujifilmfrance3 hours agoDownload
.
.
.
.
#greenpeace_france #lesverts #extinctionrebellion #partagercestsympa #youthforclimate #fujifilmxt3 #fujifilmfrance3 hours agoDownload
2019, 15 octobre | ITALIA | Consiglio regionale di Piemonte: Chronique d'un échec : seulement trois motions votées, pas de reconnaissance d'urgence climatique...
.
Discorso di Niccolò Lanfranco, studente piemontese che ha parlato per FridayForFuture in Consiglio Regionale:
“Siamo qui oggi per chiedervi di prendervi le vostre responsabilità, in qualità di politici, di rappresentanti, di adulti, di genitori, di umani. Avete delle responsabilità verso la salute dei cittadini che rappresentate. Avete delle responsabilità nei confronti della scienza, verso la nostra generazione, ma soprattutto verso le generazioni che verranno. Il 10 settembre, all'audizione consigliare siamo venuti a portarvi un messaggio. Il 27 settembre abbiamo dimostrato che quel messaggio è l'urlo di 150 mila piemontesi, 1 milione di italiani, 8 milioni di persone. Oggi ci aspettiamo una risposta. Pretendiamo che da domani questa dichiarazione venga trasformata in fatti”.
.
Parole chiare, ma che non sono bastate ai consiglieri per far capire loro l'urgenza della situazione ‼️
.
Links:
↪️ La Stampa: https://www.lastampa.it/torino/2019/10/16/news/la-regione-piemonte-non-c-e-emergenza-climatica-e-gli-attivisti-di-fridays-for-future-abbandonano-l-aula-1.37751301
↪️ Il Fatto Quotidiano: https://www.ilfattoquotidiano.it/2019/10/16/piemonte-fridays-for-future-in-regione-prendetevi-le-vostre-responsabilita-e-emergenza-cirio-minimizza-e-fdi-catastrofisti/5516831/amp/
.
.
credit: @eli_ga
credit discours: Niccolò Lanfranco @fridaysforfuture_piemonte
.
.
📣⁠ ‼️📣⁠ 2019, 29 NOVEMBRE | 📣⁠ SAVE THE DATE! Next Global Climate strike!
.
#youthforclimate #fridaysforfuture  #climatejustice  #globalwarming #parisagreement #parisavtalet #ipcc #giec #srccl #srocc #globaluppvarmning #chaocarbón #riscaldamentoglobale #cambiamenticlimatici #emergenzaclimatica #scioperomondialeclima #skolstrejk #klimatstrejk #klimaträttvisa
#allefürsklima #unitebehindthescience #wirstreikenbisihrhandelt
#FossilFree #ClimateBreakdown #EndOil #ActNow  #NoNewFossilFuels #KeepItInTheGround  #ActOnClimate #ClimateChangeEffects #EndOil3 hours agoDownload
2019, 15 octobre | ITALIA | Consiglio regionale di Piemonte: seulement trois motions votées, pas de reconnaissance d'urgence climatique...
.
Discorso di Niccolò Lanfranco, studente piemontese che ha parlato per FridayForFuture in Consiglio Regionale:
“Siamo qui oggi per chiedervi di prendervi le vostre responsabilità, in qualità di politici, di rappresentanti, di adulti, di genitori, di umani. Avete delle responsabilità verso la salute dei cittadini che rappresentate. Avete delle responsabilità nei confronti della scienza, verso la nostra generazione, ma soprattutto verso le generazioni che verranno. Il 10 settembre, all'audizione consigliare siamo venuti a portarvi un messaggio. Il 27 settembre abbiamo dimostrato che quel messaggio è l'urlo di 150 mila piemontesi, 1 milione di italiani, 8 milioni di persone. Oggi ci aspettiamo una risposta. Pretendiamo che da domani questa dichiarazione venga trasformata in fatti”.
.
Parole chiare, ma che non sono bastate ai consiglieri per far capire loro l'urgenza della situazione ‼️
.
Links:
↪️ La Stampa: https://www.lastampa.it/torino/2019/10/16/news/la-regione-piemonte-non-c-e-emergenza-climatica-e-gli-attivisti-di-fridays-for-future-abbandonano-l-aula-1.37751301
↪️ Il Fatto Quotidiano: https://www.ilfattoquotidiano.it/2019/10/16/piemonte-fridays-for-future-in-regione-prendetevi-le-vostre-responsabilita-e-emergenza-cirio-minimizza-e-fdi-catastrofisti/5516831/amp/
.
credit: @fridaysforfuture_piemonte
.
.
📣⁠ ‼️📣⁠ 2019, 29 NOVEMBRE | 📣⁠ SAVE THE DATE! Next Global Climate strike!
.
#youthforclimate #fridaysforfuture  #climatejustice  #globalwarming #parisagreement #parisavtalet #ipcc #giec #srccl #srocc #globaluppvarmning #chaocarbón #riscaldamentoglobale #cambiamenticlimatici #emergenzaclimatica #scioperomondialeclima #skolstrejk #klimatstrejk #klimaträttvisa
#allefürsklima #unitebehindthescience #wirstreikenbisihrhandelt
#FossilFree #ClimateBreakdown #EndOil #ActNow  #NoNewFossilFuels #KeepItInTheGround  #ActOnClimate #ClimateChangeEffects #EndOil
3 hours agoDownload
Mousquitos 🦟
.
.
Ma plus grande crainte quand je voyage c'est de me faire bouffer par les moustiques. Quand c'est en europe ou dans des pays pas trop tropicaux, ça gratte, c'est pénible, mais c'est pas grave.
.
.
Sauf qu'en Asie, mon médecin, mes parents et même mon chat, m'ont bien mis en garde sur les dangers qu'il pouvait y avoir si on se faisait piquer (Pallu, encéphalite japonaise et j'en passe). .
.
Et comme c'était hors de question de prendre le traitement du palu et que j'ai choisi de pas me faire vacciner contre le reste, je DEVAIS trouver une solution naturelle (ou deux, ou trois, même plus si il le fallait) pour pas me faire bouffer par les moustiques qui en plus, m'adorent. 🙅‍♀️
.
.
Ça fait donc deux semaines que j'ai une "moustique routine" (bien moins glam' que la morning routine m'enfin bon) relativement naturelle et qui fonctionne assez bien (on va dire à 80 % à en juger le nombre de piqures que j'ai actuellement).
.
.
💥 MOUSTIQUE ROUTINE 💥
- Spray aux plantes et huiles essentielles pour la peau ET un autre pour les vêtements (que j'utilise pas si souvent).
- Couvrance des principales parties de mon corps dès la nuit tombée.
- Dormir près d'un ventilo d'une clim (en Asie c'est facile, y'en a dans toutes les chambres quasiment).
- Et ma petite arme magique : Vitamine B à avaler, matin et soir, durant toute la durée du voyage. .
.
La vitamine B change l'odeur du sang et les moustiques la déteste. Je vois une réelle différence entre toutes ses années où j'ai subi les moustiques (ça pouvais aller jusqu'à 40 piqures la soirée, jvous raconte pas les nuits que je passais !) à en ce moment où j'ai quasi rien et SURTOUT où je ne suis pas la première à être attaqué (et ça, pour le coup, c'est une première !).💪
.
.
Et toi, c'est quoi ta solution magique contre les moustiques ?3 hours agoDownload
2019, 15 octobre | ITALIA | Consiglio regionale di Piemonte: seulement trois motions votées, pas de reconnaissance d'urgence climatique...
.
Alcuni attivisti di diverse città piemontesi hanno partecipato al Consiglio Regionale Aperto sul tema dei cambiamenti climatici.
•
Nonostante dovesse essere una giornata importante, in cui la politica cominciava ad ascoltare le istanze dei milioni di ragazzi scesi in piazza, è successo un fatto GRAVISSIMO.
•
Infatti, al momento della discussione tra i diversi partiti, un consigliere regionale della maggioranza ha pronunciato
parole che ormai risultano INACCETTABILI, oltre che antiscientifiche.
•
"Non ho apprezzato
coloro i quali hanno tratteggiato una visione catastrofistica", ha esordito il consigliere. E ha
proseguito dicendo: "Non è possibile accostare l'inquinamento da noi prodotto ai cambiamenti climatici in modo diretto, in quanto non ci sono prove scientifiche che lo
dimostrano." .
Questo nonostante il 97% della comunità scientifica mondiale sia concorde
nell'affermare che il riscaldamento globale è di origine antropica.
•
Noi come Fridays For Future abbiamo deciso di
ABBANDONARE L'AULA in segno di protesta perché, come ci ricorda l'IPCC, siamo a 11 anni dal
punto di non ritorno. La classe politica dovrebbe preoccuparsi di come risolvere il problema
dei cambiamenti climatici, non di discutere se il problema sussiste; la crisi climatica è un
fatto, e lo sappiamo da anni.
•
È inutile quindi approvare mozioni di emergenza climatica, se queste sono le persone e le idee che animano la maggioranza del consiglio regionale.
•
Chiediamo a tutte le forze politiche di dissociarsi da tali affermazioni, convinti che la classe
politica condivida il rispetto e la fiducia per la Scienza che nutriamo noi. .
.
credit: @fridaysforfuture_piemonte
.
.
📣⁠ ‼️📣⁠ 2019, 29 NOVEMBRE | 📣⁠ SAVE THE DATE! Next Global Climate strike!
.
#youthforclimate #fridaysforfuture  #climatejustice  #globalwarming #parisagreement #parisavtalet #ipcc #giec #srccl #srocc #globaluppvarmning #chaocarbón #riscaldamentoglobale #cambiamenticlimatici #emergenzaclimatica #scioperomondialeclima #skolstrejk #klimatstrejk #klimaträttvisa
#allefürsklima3 hours agoDownload
Industries that aren't moving towards zero-carbon emissions will be punished by investors and go bankrupt, the governor of the Bank of England has warned.

Mark Carney also told the Guardian it was possible that the global transition needed to tackle the climate crisis could result in an abrupt financial collapse. He said the longer action to reverse emissions was delayed, the more the risk of collapse would grow.

Failing to act would have severe consequences, Carney said. “I don’t normally quote bankers, but James Gorman, who is the CEO of Morgan Stanley, said the other day: ‘If we don’t have a planet, we’re not going to have a very good financial system.’ Ultimately, that is true.” Carney said the UK remained a climate leader, and could benefit from action as a climate-smart financial centre and zero-carbon industrial force.
———————— If you or your pension fund has money invested in fossil fuel company shares,it’s time to put that money somewhere else!

So what else can you do?

Here are a few things :

Reduce your own carbon footprint by wasting less, eating less meat and switching to renewable energy where possible. 
Talk to your friends, collegues and family about climate change. 
Tag someone and use climate change messages in your feed. 
Like and comment on climate change messages to increase their reach. 
Join a local group like #schoolstrike #extinctionrebellion #stopadani #fridaysforfuture #parentsforfuture

And most importantly,

#votefortheclimate!

Do you care about the planet? 🌏

Tag someone who should see this! 🔊

Help us grow the community by following 👉 @icaremvt 👉 @icaremvt. -----------------------------------------------------------------------------
🌏 The biggest threat to the planet is the fact that most people (voters) don't realise yet how urgent the climate emergency has become.
We have started a Patreon page to raise funds to help us to reach as many of these people as possible.
If you can, please support our cause: patreon.com/icaremovement.🌏
----------------------------------------------------------------------------- Repost @guardian4 hours agoDownload
•
•
•
#klimaatactie #klimaatactivisme #klimaatactienetwerk #klimaatactienu #klimaatactieplan #youthforclimatebrussels #youthforclimate #youthforclimatechange #youthforclimatenl #youthforclimatebelgium #climatechangeimpact  #climatechangesucks #climatechangemarch #climatechangedenial #climatechangematters #climatechangesolutions #climatechange #climatechangememes #climatechanged #climatechangeprotest #climatechangethefacts #climatechangeisreal #changeforclimate #climatechangeawareness #globalclimatechange #climatechangeaction #fightclimatechange #climatestrike #climateaction4 hours agoDownload
•
•
•
#klimaatactie #klimaatactivisme #klimaatactienetwerk #klimaatactienu #klimaatactieplan #youthforclimatebrussels #youthforclimate #youthforclimatechange #youthforclimatenl #youthforclimatebelgium #climatechangeimpact  #climatechangesucks #climatechangemarch #climatechangedenial #climatechangematters #climatechangesolutions #climatechange #climatechangememes #climatechanged #climatechangeprotest #climatechangethefacts #climatechangeisreal #changeforclimate #climatechangeawareness #globalclimatechange #climatechangeaction #fightclimatechange #climatestrike #climateaction4 hours agoDownload
Hell no!
Follow me @rip_planet for more.🙏 ••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••••• 💚🌍
🙏Help us saving the earth 🙏
💚🌍
💥join the @rip_planet army💥
💚🌍
©2019 🙃
💚🌍
🚫Refuse things you don't need.🚫
💚🌍
♻Recycle what's left.♻
💚🌍
🔃Reuse what you can!🔃
💚🌍
🙂Clean up the streets.🙂
💚🌍
THANK YOU!
💚🌍
•
💥 #rip_planet 💥
#eatfortheplanet #earth 
#ripworld 
#youthforclimate 
#plasticisnotfantastic 
#antiplastic
#savetheturtles #stopplastic #savetheplanet🌍 #savetheworld #saveplanetearth #savetheseas #savethesea #savetheclimate #seaswithouttrash #sos #saynotoplastic #savetheearth 
#dosomething
#climateaction #climatecrisis #climatestrike  #climate #climatemarch #climatechange #climatempo #climatechangeisreal #climatejustice4 hours agoDownload
Look at any element in our natural world and you find complexity and perfection. Every time we loose a species we loose a incredible unique set of characteristics evolved in millions of year. Is it something you want to fight for? Tell us why and remember that you are much needed 👊

Please visit  our new website linked in bio to know more about our project and, if you feel, support our fight  buying a little Earty.
.
.
.
.
.
#bethechange  #rainbowwarrior #extinctionrebellion #fridayforfuture  #chamaleon #earthwarrior #earthlove #climateemergency #savemothernature #saveourplanet #save the planet #lovetheplanet  #earthbased #peacefulwarrior #wild #warriormindset #Earthwarriors #fridaysforfuture #earthwitch #naturewitch #mothergaia #ecowarrior #ecowarriors #warriormindset #warriorwomen #speciesextinction #lightwarriors #climatecrisis #climateaction #youthforclimate5 hours agoDownload
Stress....
How do you deal with it?
Are you struggling to deal with it?
I have a very simple solution id love to share with you on this episode.
I also share my views on racism in football and do you know what extinction rebellion is?
Id love your views on these topics .
.
.
.
#stressrelief #stress #stressfree #stressmanagement #stressballs #stresscontrol #racism #fuckracism #racisminfootball #englandfans #bulgarianfans #football #extinctionrebellion #socialactivist #climateactivist #climatechange #youthforclimate #podcasting #podcastlife #britainsmostunderatedpodcastshow #Cornwallsno1podcaster #podcastsuggestions #podcastrecomendations #podbean5 hours agoDownload
Nature Trails, Bird watching and nature journaling are just a few of the many exciting environment centric activities that our fellow, Biswajit has been conducting since 14th October at the Ranthambore Tiger Reserve. The activities engage students and teachers from six schools in total, all of them introduced and wooed into nature with Biswajits artistic methods of guiding and teaching. Our fellows passion for nature and his inventive ways to spread it, knows no bounds and every day unfolds a new experience waiting to be explored with Biswajit. Stay tuned! 
#YouthConservationActionNetwork #YouCAN #BeTheChange #PositiveImpact #StudentDevelopment #StoryTelling #NatureJournaling #RanthamboreTigerReserve #EarthAmbassador #NatureEducator #StepOutside #YouthForClimate #TakeAction #DoSomething #Environment #PlanetEarth #GlobalGoals #NextGen #OurPlanetOurHome #BelieveInBetter #LeadTheWay #GoGreen #TeachThemYoung #InvestInKids #CuriousKids #InvitationToLearn #GoodStartEarlyLearning #LearningThroughNature #NatureLearnings #LearnEveryday5 hours agoDownload
Nature Trails, Bird watching and nature journaling are just a few of the many exciting environment centric activities that our fellow, Biswajit has been conducting since 14th October at the Ranthambore Tiger Reserve. The activities engage students and teachers from six schools in total, all of them introduced and wooed into nature with Biswajits artistic methods of guiding and teaching. Our fellows passion for nature and his inventive ways to spread it, knows no bounds and every day unfolds a new experience waiting to be explored with Biswajit. Stay tuned! 
#YouthConservationActionNetwork #YouCAN #BeTheChange #PositiveImpact #StudentDevelopment #StoryTelling #NatureJournaling #RanthamboreTigerReserve #EarthAmbassador #NatureEducator #StepOutside #YouthForClimate #TakeAction #DoSomething #Environment #PlanetEarth #GlobalGoals #NextGen #OurPlanetOurHome #BelieveInBetter #LeadTheWay #GoGreen #TeachThemYoung #InvestInKids #CuriousKids #InvitationToLearn #GoodStartEarlyLearning #LearningThroughNature #NatureLearnings #LearnEveryday5 hours agoDownload
Nature Trails, Bird watching and nature journaling are just a few of the many exciting environment centric activities that our fellow, Biswajit has been conducting since 14th October at the Ranthambore Tiger Reserve. The activities engage students and teachers from six schools in total, all of them introduced and wooed into nature with Biswajits artistic methods of guiding and teaching. Our fellows passion for nature and his inventive ways to spread it, knows no bounds and every day unfolds a new experience waiting to be explored with Biswajit. Stay tuned! 
#YouthConservationActionNetwork #YouCAN #BeTheChange #PositiveImpact #StudentDevelopment #StoryTelling #NatureJournaling #RanthamboreTigerReserve #EarthAmbassador #NatureEducator #StepOutside #YouthForClimate #TakeAction #DoSomething #Environment #PlanetEarth #GlobalGoals #NextGen #OurPlanetOurHome #BelieveInBetter #LeadTheWay #GoGreen #TeachThemYoung #InvestInKids #CuriousKids #InvitationToLearn #GoodStartEarlyLearning #LearningThroughNature #NatureLearnings #LearnEveryday5 hours agoDownload
Nature Trails, Bird watching and nature journaling are just a few of the many exciting environment centric activities that our fellow, Biswajit has been conducting since 14th October at the Ranthambore Tiger Reserve. The activities engage students and teachers from six schools in total, all of them introduced and wooed into nature with Biswajits artistic methods of guiding and teaching. Our fellows passion for nature and his inventive ways to spread it, knows no bounds and every day unfolds a new experience waiting to be explored with Biswajit. Stay tuned! 
#YouthConservationActionNetwork #YouCAN #BeTheChange #PositiveImpact #StudentDevelopment #StoryTelling #NatureJournaling #RanthamboreTigerReserve #EarthAmbassador #NatureEducator #StepOutside #YouthForClimate #TakeAction #DoSomething #Environment #PlanetEarth #GlobalGoals #NextGen #OurPlanetOurHome #BelieveInBetter #LeadTheWay #GoGreen #TeachThemYoung #InvestInKids #CuriousKids #InvitationToLearn #GoodStartEarlyLearning #LearningThroughNature #NatureLearnings #LearnEveryday5 hours agoDownload
Le masque « g II let jaune » bientôt disponible..... #straiight #globalwarming #youthforclimate #consciousfashion #climatechange5 hours agoDownload
FAKT! Und es geht noch viel, viel weiter.. ..."Als Packgas wird es neben Stickstoff zur Verdrängung von Sauerstoff eingesetzt und hemmt so unerwünschte Oxidationsprozesse, die oft mit dem Verlust von Struktur, Farbe und Aroma einhergehen. Bei Konzentrationen größer 20 % hemmt es außerdem wirksam das Wachstum von sauerstoffabhängigen (aeroben) Bakterien und von Schimmelpilzen.[6] Es löst sich in Flüssig- und Fettphasen und bildet so auf der Oberfläche des Produkts ein saures Milieu, was die Ansiedlung von Bakterien erschwert.[6][7] Kohlenstoffdioxid wird häufig zur Erhöhung der Haltbarkeit eingesetzt, wobei die Haltbarkeit gewöhnlich mit dessen Konzentration steigt.[8] Bei zu hoher Dosierung können allerdings manche Nahrungsmittel schneller sauer werden.[8] Außerdem verändert es beim Durchdringen biologischer Membranen deren Durchlässigkeit und Funktion.[6] Allerdings kann das Gas leichter durch die Verpackung diffundieren. Dieses, sowie die Reaktion mit dem Produkt, kann dazu führen, dass die Verpackungen mit der Zeit einfallen.[8] Kohlendioxid ist als Packgas unter der E-Nummer E 290 deklariert...." (Quelle: Wikipedia)
Die Umwelt-ich-rette-die-welt-idioten rennen sich hoffentlich im Supermarkt die Köppe ein.
#youthforclimate #fahrradstadt #mobilität #nachhaltigkeit #klimaschutz #fahrradfahren #teachersforfuture #verkehrswende #abenteuerleben #radfahrenmachtglücklich #fahrrad #wearetraffic #parentsforfuture #mobilitätswende #aufbruchfahrrad #umweltschutz #bethechange #kids #deutschland #verkehrswendejetzt #fahrradliebe #radfahren #Bier #zapfanlage #Co2 #ökodeppen5 hours agoDownload
HUMIFORM is launching Closet for the Future, a collection of clothing themed artwork designed by young people and inspired by the world YOU want to live in. 🌏💚🌏 Learn more about how you can be involved. Link in bio. 😎6 hours agoDownload
11 October 2019. More from Last Friday's Strikes. 
Here's what some of the strikers had to say about the evening:
Whitefield- "Although we had a slightly discouraging start after having to change our initial location, we did not lose hope. In fact, the second location showed promise, with more people expressing interest. We had a heartwarming moment when a policeman directing traffic nearby came up to inquire about us and then encouraged us to keep going."
-Angelina, Climate Striker6 hours agoDownload
Q: to group of 13 kids participating in #kidsyoga class (ages 7-11) Why are you grateful for trees? 
#yogikids #ourfuture #trees #gratitude #naturelovers #yogaforyouth #youthyoga #youthforclimate @burnabyparks6 hours agoDownload
Repeal #SB4 & #HB3557 
It’s a known fact that the authors of HB3557 & SB1993 both attended #ALEC conferences. Rep Chris Paddie (HB3557) also received a 40k from energy companies in 2018. 
They criminalize freedom of expression while they poison our air & water.
•
•
•
@greenpeaceusa @sunrisemvmthtx 
#hd126 #texas #txlege #tx2020 #politics #houstontx #htx #houston #nopipelines #stopfracking #txwater #renewable #neweconomy #greenpeace #nofossilfuels #nofossilfuelmoney #nofossilfuelpledge #renewable  #sunrisemovement #climatechange #climatestrike #climatejustice #itcfire #latinx #strikeforclimate #youthforclimate #gnd #algae
7 hours agoDownload
Regular price sales end 19 October 2019!⠀
.⠀
Get in before the price increase to save up to 20% on your ticket to #GLFAccra2019. Consider buying a solidarity pass for a youth or member of an Indigenous group who wouldn’t otherwise be able to attend ...buy separately or add one or more upon checkout.⠀
.⠀
See you in Accra, Ghana on 29-30 October! Let's bring Africa's landscapes into the spotlight in the #RestorationDecade. ⠀
.⠀
Join through link in bio.7 hours agoDownload
Du côté de la @mjc_le_33 , les jeunes préparent le #potager pour l'hiver et les premiers choux pointent le bout de leur nez. #Paillage
.
.
.
.
.
.
.
.
#youthinaction #youthforclimate #actnow #actforfuture #pluschaudqueleclimat #rixensart #maisondesjeunes #potagerbio #zerodechets #zerowaste #ecomode #santé7 hours agoDownload
🧐 C'est le débat de la semaine !⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
🗣 Aujourd'hui, on va voir si tu es rebelle ! On entend beaucoup parler du mouvement Extinction Rebellion qui milite de façon non-violence pour que la lutte contre le changement climatique et contre l’extinction de la biodiversité devienne une priorité politique et médiatique. Leurs méthodes d'action se veulent complètement non-violentes. D'après toi, est-ce que ça peut marcher et être efficace ?⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
👀 C'est le débat de la semaine ! Pour comprendre de quoi il s'agit, c'est sur le lien dans la bio !⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
.⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
#extinctionrebellion #youthforclimate #climatechange #changementclimatique #environnement #rebelles #thereisnoplanetb #gretathunberg #journalisme7 hours agoDownload
De #graanschuur van #espana #buencaminoperegrino #caminoforclimate  #bicycle #cyclelife #cyclenomad #cloudporn #bicycletravel #youthforclimate #extinctionrebellion #climateaction #pelgrimstocht #bike #roadbike  #fixedgear #cyclist #cycle #bici #velo #bikeporn #bicicleta #trackbike #bicycles #singlespeed #cyclinglife #cyclingphotos #bicicletta #biking #自転車8 hours agoDownload
Series Dark Times / My Life Since #45 
@nytimes #NotMyPresident #usa #VoteThemOut #Impeach #russia #NoWar #daca #prochoice #freekurdistan #stoptheviolence #alternativeenergy #extinctionrebellion #climatechangeisreal #globalclimatestrike #youthforclimate #unionsforall #stopthecultureofviolence #LGBTQ #DACA #BlackLivesMatter #ProChoice #Resistance #stopthenra #digitalart #art #humanrights #FreedomOfThePress #politicalart #limitededition #printedonbrushedmetal15 hours agoDownload
She proves Greta's point! 
On the road in Whitehall (photo with full agreement of mum and the reader)

#youthforclimate #extinctionrebellion #ecologicalbreakdown #extinctionrebelliondevizesandmarlborough15 hours agoDownload
From the book The Road to Morven🌿For more info please contact v.gillum@hotmail.com
.
.
.
.

#nature #naturelovers #youthforclimate #climatestrike #biodiversity #extinctionrebellion #nature_perfection  #naturelover #climatechange #globalwarming #ecomonday #climateemergency #climatecrisis #sacrednature #spiritualjourney #mustreadbooks #savetheplanet #philosophy #earth #environment #goodreads #wilderness  #peace #nature_seekers #compassion #truth #miracle #wisdom #nature_brilliance #wakeup16 hours agoDownload
Earth is facing the most dangerous of threats. One that might not affect us but will our children. 
#climatemarch #climateemergency #ecofriendlyliving #globalclimatestrike #youthforclimate #stopclimatechange #earth4tomorrow16 hours agoDownload
TODAY IS THE DAY! Tune into our stories for an evening of interactive demos by 15 of the world's most promising startups solving critical ocean challenges. Each team of entrepreneurs will present their solution on stage to an intimate audience of prominent investors, corporate leaders and members of the media. Solutions include circular economy innovations for combating marine pollution, innovations in sustainable fisheries and aquaculture, and marine data solutions for collecting, aggregating, and analyzing ocean data. These entrepreneurs will demonstrate what is possible when we pair emerging technologies with innovative business models to build scalable solutions for problems plaguing our ocean and planet. #DemoDay starts at 5:30PM @salesforce towers! #2019Accelerator #SOAlliance #YouthForClimate 🙇🏻‍♀️🌿🙌🏽🌎17 hours agoDownload
Your Range is measured based on the level of your thinking, you can't rise beyond the level of your thinking,therefore think Big &positive always.#lasucliqs #youthforclimate 👑🇳🇬👴🏾 #sdgnigeria17 hours agoDownload
It's my future you're messing with! So,... what will/do you do?
#educateyoung #myboy #almost3 #soproud #youthforclimate #climateemergency @wouter.mouton.17 hours agoDownload
It isn’t fake news, it’s our planet and she is dying. Wear your words and frustration, check out this shirt and so many others by clicking the link in the bio.17 hours agoDownload
So here's some work I have been doing for some friends trying to make a difference. Had so much fun doing these posters! What do you think?? @_sycs_
@sycs_fife
@perth.sycs
@sycs_inverness
@edinburgh_sycs
@sycsmoray

#mokup #sycs #climatestrike #climatechange #design #posterdesign #affinitydesigner #climate #posterdesigner #melting #icecaps #meltingpoles #strikeforclimate #strikewithus #globalclimatestrike #strike4climate #youthclimatestrike #youthforclimate #youthstrike4climate #youngandpowerful #posterdesigner17 hours agoDownload
So here's some work I have been doing for some friends trying to make a difference. Had so much fun doing these posters! What do you think?? @_sycs_
@sycs_fife
@perth.sycs
@sycs_inverness
@edinburgh_sycs
@sycsmoray

#mokup #sycs #climatestrike #climatechange #design #posterdesign #affinitydesigner #climate #posterdesigner #melting #icecaps #meltingpoles #strikeforclimate #strikewithus #globalclimatestrike #strike4climate #youthclimatestrike #youthforclimate #youthstrike4climate #youngandpowerful #posterdesigner17 hours agoDownload
New born mouvement💪✌ #youthforclimate#cleaningupTunisia 
#We want our country clean#we want good life !
#UseTheBasketInsteadOfsplastic 
#TunisiaYouthinitiative ✌⚘❤17 hours agoDownload
New born mouvement💪✌ #youthforclimate#cleaningupTunisia 
#We want our country clean#we want good life !17 hours agoDownload
Crime partners......!🤘🏻❤ #loveyourself #lover #loves #loved #events #celebration #instagood #evento #eventflowers #supremeteam #brotherhood #projectsaturdays #social #youthforclimate #rokubeautyandyouth #youths #sonicyouth #tagwagai #fun #event #temple #barechested #jeans #performance ight18 hours agoDownload
What a cool idea! This newspaper in Japan is made with plant seeds in it. That way, when you’re done reading you can actually put the newspaper in soil and get plants! .
.
.
.
Check out the link in our bio for more inspiration! 🌱 .
.
.
.
.
.
#gogreen #reducewaste #recyclingideas #climatechangeisreal #sustainableliving #youthforclimate #treehugger #environmentallyfriendly #greenlegacy #environmentaldefenders #climateaction #plantingtrees #greenideas #savetheoceans #planttrees #savetheearth #saveenvironment #recyclage #earthlover #greenplanet #reduceplasticwaste #plantmoretrees #greenliving #carbonfootprint #climateemergency #climatejustice #plasticfree #lessplastic #vegan #ecofriendly18 hours agoDownload
What a cool idea! This newspaper in Japan is made with plant seeds in it. That way, when you’re done reading you can actually put the newspaper in soil and get plants! .
.
.
.
Check out the link in our bio for more inspiration! 🌱 .
.
.
.
.
.
#gogreen #reducewaste #recyclingideas #climatechangeisreal #sustainableliving #youthforclimate #treehugger #environmentallyfriendly #greenlegacy #environmentaldefenders #climateaction #plantingtrees #greenideas #savetheoceans #planttrees #savetheearth #saveenvironment #recyclage #earthlover #greenplanet #reduceplasticwaste #plantmoretrees #greenliving #carbonfootprint #climateemergency #climatejustice #plasticfree #lessplastic #vegan #ecofriendly18 hours agoDownload
We can still change this future ! ! ! 
Follow @green_gestes to save environnement. ..
#youthforclimate #savetheplanet #savetheearth #youthforclimate #savetheplanet #savetheearth #savetheplanet #climatestrike #youthforclimate #earth #amazonie #protectwildlife #great #youthforclimate #earth #youthforclimate #savetheplanet #savetheearth #savetheplanet #savetheearth #savetheplanet19 hours agoDownload
Let's change the world by changing ourselves! 💟🌱 #veganquotes #govegan #thereisnoplanetb #climateaction #youthforclimate #climatechangeisreal #climatejustice #veganfortheenvironment #unfucktheworld #bethechange #reasonstogovegan #whatveganseat #whatvegansdo #vegansofig #instavegan #veganmessage #veganthoughts #proudtobevegan #crueltyfree #meatfree #dairyfree #veganchefs #veganathletes #meatthevictims #dominionmovement #speciesism #animalrights #plantbased #herbivore #notinmyname19 hours agoDownload
YuvaShakti is an initiative to tackle environmental and health problems caused by improper disposal of e-waste. We aim to empower the youth to take power into their own hands and build a sustainable future. .
.
.
.
#climatechange #sustainable #environment #ewaste #electronicwaste #electronics #youth #youthforclimate #youthempowerment19 hours agoDownload
Le Congrès des élèves version argentine 🇦🇷 c est demain! 😁👍
🌎👩‍🌾👨‍🍳👩‍🏫👨‍⚖️🙋‍♀️🙋‍♂️
#adolescencia #cambiosglobales #anthropocene #transition #juventud #youthforclimate #buenosairesfood #buenosaires #padres #docentes
#alimentation #commercants #agriculteurs #restaurateurs #citoyensdedemain #edd #educationpositive #projetmarguerite
@if_argentine @projetmarguerite19 hours agoDownload
Today we had the most amazing delivery of children’s books all about the environment, nature and saving our beautiful planet!

Pop in to browse our selection and find the perfect book for your child.

#ZeroWaste #ZeroWasteMarlow #Seed1Marlow #SaveOurPlanet #EducateYourself #YouthForClimate #BedtimeStories19 hours agoDownload
Today we had the most amazing delivery of children’s books all about the environment, nature and saving our beautiful planet!

Pop in to browse our selection and find the perfect book for your child.

#ZeroWaste #ZeroWasteMarlow #Seed1Marlow #SaveOurPlanet #EducateYourself #YouthForClimate #BedtimeStories19 hours agoDownload
Today we had the most amazing delivery of children’s books all about the environment, nature and saving our beautiful planet!

Pop in to browse our selection and find the perfect book for your child.

#ZeroWaste #ZeroWasteMarlow #Seed1Marlow #SaveOurPlanet #EducateYourself #YouthForClimate #BedtimeStories19 hours agoDownload
Today we had the most amazing delivery of children’s books all about the environment, nature and saving our beautiful planet!

Pop in to browse our selection and find the perfect book for your child.

#ZeroWaste #ZeroWasteMarlow #Seed1Marlow #SaveOurPlanet #EducateYourself #YouthForClimate #BedtimeStories19 hours agoDownload
Today we had the most amazing delivery of children’s books all about the environment, nature and saving our beautiful planet!

Pop in to browse our selection and find the perfect book for your child.

#ZeroWaste #ZeroWasteMarlow #Seed1Marlow #SaveOurPlanet #EducateYourself #YouthForClimate #BedtimeStories19 hours agoDownload
Today we had the most amazing delivery of children’s books all about the environment, nature and saving our beautiful planet!

Pop in to browse our selection and find the perfect book for your child.

#ZeroWaste #ZeroWasteMarlow #Seed1Marlow #SaveOurPlanet #EducateYourself #YouthForClimate #BedtimeStories19 hours agoDownload
Today we had the most amazing delivery of children’s books all about the environment, nature and saving our beautiful planet!

Pop in to browse our selection and find the perfect book for your child.

#ZeroWaste #ZeroWasteMarlow #Seed1Marlow #SaveOurPlanet #EducateYourself #YouthForClimate #BedtimeStories19 hours agoDownload
Today we had the most amazing delivery of children’s books all about the environment, nature and saving our beautiful planet!

Pop in to browse our selection and find the perfect book for your child.

#ZeroWaste #ZeroWasteMarlow #Seed1Marlow #SaveOurPlanet #EducateYourself #YouthForClimate #BedtimeStories19 hours agoDownload
Today we had the most amazing delivery of children’s books all about the environment, nature and saving our beautiful planet!

Pop in to browse our selection and find the perfect book for your child.

#ZeroWaste #ZeroWasteMarlow #Seed1Marlow #SaveOurPlanet #EducateYourself #YouthForClimate #BedtimeStories19 hours agoDownload
Today we had the most amazing delivery of children’s books all about the environment, nature and saving our beautiful planet!

Pop in to browse our selection and find the perfect book for your child.

#ZeroWaste #ZeroWasteMarlow #Seed1Marlow #SaveOurPlanet #EducateYourself #YouthForClimate #BedtimeStories19 hours agoDownload
Repost of @daku156 compelling artwork, built with 3,000,000 recycled plastic bottles. .
.
‘Why’ by @daku156 | Hussain Sagar Lake, Hyderabad 
And we are back with our first work of the season with Indian Street artist Daku who  has created a massive installation on the Hussain Sagar lake in Hyderabad that questions the rampant use of plastic in our daily life

Built with 3,00,000 recycled plastic bottles in the form a giant Question Mark (‘?’), ‘Why’ is an attempt to start conversations around the growing problem of plastic pollution all over the world. 
What can citizens do about this problem? What can the governments and corporations do?  Where do we go from here?

These are all questions Daku hopes the viewers will ponder over. Through its scale and magnitude, the installation aims to encourage self-reflection on our current consumption habits, and hopefully lead to a search for solutions, beyond the question itself. 
What do you think of the installation? What is the soloution to the problem? Tell us below in the comments section. ‘Why’ is also powered by solar panels making it visible on the Hussain Sagar lake even at night. So if you are in Hyderabad, go check it out! It will be available for public viewing for a period of one month

This project was made possible with the gracious support of the Government of Telangana, in partnership with India Design Forum (@indiadesignforum), Showboat Productions, Banyan Nation, Art@Telangana, Krishnakriti Foundation (@krishnakriti_foundation). It was inaugurated as part of #HyderabadDesignWeek. 
Massive thanks to the entire team that put this project together: @pritishsrinivasan @rishabhnm @akmalsyedd @vijay_kittoo @wasirahman786 
Thanks to @asianpaints for their constant support 🎥 by @jay_nu + @pranavgohill

#artforall

#singleuseplastic #recycle #climatechange #carbonfootprint #publicart #streetart #installation #urbanart #plastic #reuse #daku #startindiafoundation #art #bottle #why  #beachcleanup #costarica #recycle #plastic #plogging #respect #tamarindo #change #youthforclimate #youth #iamconsumer #yoconsumo
20 hours agoDownload
Repost of @daku156 compelling artwork, built with 3,000,000 recycled plastic bottles. .
.
‘Why’ by @daku156 | Hussain Sagar Lake, Hyderabad 
And we are back with our first work of the season with Indian Street artist Daku who  has created a massive installation on the Hussain Sagar lake in Hyderabad that questions the rampant use of plastic in our daily life

Built with 3,00,000 recycled plastic bottles in the form a giant Question Mark (‘?’), ‘Why’ is an attempt to start conversations around the growing problem of plastic pollution all over the world. 
What can citizens do about this problem? What can the governments and corporations do?  Where do we go from here?

These are all questions Daku hopes the viewers will ponder over. Through its scale and magnitude, the installation aims to encourage self-reflection on our current consumption habits, and hopefully lead to a search for solutions, beyond the question itself. 
What do you think of the installation? What is the soloution to the problem? Tell us below in the comments section. ‘Why’ is also powered by solar panels making it visible on the Hussain Sagar lake even at night. So if you are in Hyderabad, go check it out! It will be available for public viewing for a period of one month

This project was made possible with the gracious support of the Government of Telangana, in partnership with India Design Forum (@indiadesignforum), Showboat Productions, Banyan Nation, Art@Telangana, Krishnakriti Foundation (@krishnakriti_foundation). It was inaugurated as part of #HyderabadDesignWeek. 
Massive thanks to the entire team that put this project together: @pritishsrinivasan @rishabhnm @akmalsyedd @vijay_kittoo @wasirahman786 
Thanks to @asianpaints for their constant support 🎥 by @jay_nu + @pranavgohill

#artforall

#singleuseplastic #recycle #climatechange #carbonfootprint #publicart #streetart #installation #urbanart #plastic #reuse #daku #startindiafoundation #art #bottle #why  #beachcleanup #costarica #recycle #plastic #plogging #respect #tamarindo #change #youthforclimate #youth #iamconsumer #yoconsumo
20 hours agoDownload
Don’t miss this incredible performance inside the Brancusi exhibition, starting tomorrow 🇷🇴Extinction Room (Hopeless.)’ is a performative multi-channel sound installation by Sergiu Matis consisting of recordings of extinct and endangered species of birds. It explores the concept of nature in Western society and its representation in artistic and cultural production, at a time when climate change specialists have given us permission to panic. 🕊
.
.
Throughout this soundscape of bird calls, cries and songs, developed in collaboration with composer AGF (aka Antye Greie), the performers recount the stories of these species. The birds’ extinction narratives interweave with their myths. Folk songs and dances are brought to life. The emotional load – the sorrow – is intensified by the performers who lead us through these traumatic experiences of loss. 🕊
.
.
17/10/2019 – 19/10/2019 @bozarbrussels 
12/12/2019 – 14/12/2019 @bozarbrussels 📍
.
.
Photo: © Philip Ingman
.
. 
#europalia #europaliaromania #europaliaartsfestival #performance #installation #exhibition #art #brancusi #constantinbrancusi #birds #romania #sergiumatis #extinctionrebellion #climatestrike #climatechange #climatecrisis #youthforclimate21 hours agoDownload
listen to the zoomers
24 days agoDownload
Marche pour le climat #marchepourleclimat #Bordeaux #walkforclimate #demonstration #climatechange #unitedforclimate #climatecrisis #climatewalk #earthprotection #youthforclimate #climatemarch7 months agoDownload